5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

3 x reviews van klanten

De één zien we steeds terugkomen, de ander is net aan het proberen. De één fanatiek sporter, de ander wil gewoon een mooie huid. We konden het niet laten om onze klanten te vragen wat ze nou eigenlijk echt van ons product vinden. Het resultaat lees je in deze blog.

Sandy (33) @pink_mud_chick
carrière als thaibokser – docent Basic Fit – ocr atleet – world championship Canada

“Ik ontdekte het collageen van Vital Supply begin dit jaar. Ik had wel eens gelezen op social media dat het zou kunnen helpen bij het sneller herstellen van je spieren. Omdat ik veel aan wedstrijden mee doe, vond ik dat interessant en besloot ik het te proberen. Zo liep ik bijvoorbeeld in november 2016 mijn eerste marathon. Ik merkte dat ik wel heel erg lang last bleef hebben van mijn spieren erna… Vandaar dat ik het wilde testen!

In mei dit jaar liep ik eerst in Engeland de Rat Race (32km, 200 obstakels) en 2 weken later zou ik in Amsterdam de Iron Viking lopen (42km, 106 obstakels). Heel bizar, want tussen de 2 wedstrijden heb ik totaal geen last gehad van mijn spieren. Mijn lichaam was goed hersteld toen ik aan de volgende wedstrijd begon. Kortom, ik was helemaal overtuigd. Ik raad het iedereen aan. Hoe ik het gebruik? Gewoon elke avond een schepje in mijn thee!”

Ton (46)
hockey – fitness

“Ik gebruik het collageen-eiwit van Vital Supply sinds januari 2016. Ik wilde kijken of mijn spieren echt sneller zouden herstellen na het sporten. Na 2 maanden merkte ik verschil. Geen gevoelige spieren meer of blessures. Fijn! Ik roer het dagelijks door mijn koffie of neem een schepje in mijn kwark. Ik ben super tevreden. Niet alleen mijn spieren herstellen sneller, ook mijn huid en nagels worden mooier…”

Jeroen (43)
hockey – fitness- fietsen

“Twee jaar geleden heb ik een hernia gehad en bleef erg lang en veel last houden van rugklachten tijdens en na hockey. Ik werd getipt op collageen-eiwit en besloot het te proberen. Ik heb er onwijs veel baat bij! Want ik heb nauwelijks nog pijn. Elke ochtend roer ik een schepje door mijn thee en als ik een intensieve sportdag heb gehad, neem ik ‘s avonds ook nog een schepje. Ook fijn: mijn kraaienpootjes zijn een stuk minder geworden…”

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found