5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

5 Vragen aan Crossfitter Dennis Kok

Hij was in 2015 de fitste man van Aruba. In 2013 & 2014 kwalificeerde hij zich voor de Crossfit Games Regionals van Zuid Amerika. Dennis Kok is professioneel crossfitter in hart en nieren. Tussen zijn wekelijkse zeven(!) trainingen door, beantwoordt hij 5 vragen over één van zijn favoriete producten: het collageen-eiwit van Vital Supply!

Een leven als fanatiek crossfitter – hoe ziet dat eruit?

“Ik was hooked vanaf de eerste dag. Ik startte in 2011 met crossfit – het was precies wat ik zocht. Lekker competitief. Constant trainen om jezelf beter en sterker te maken. Ik train nu 5 keer per week. Elke training duurt tussen de 90 en 120 minuten. Zo’n training bestaat uit een stukje kracht en/of olympisch liften, gymnastics en high intensity workout of interval werk. Naast crossfitten, zwem ik ook 1 keer per week. Dit zie ik als een hersteltraining. Toen ik in 2013 op Aruba woonde, heb ik twee keer meegedaan met de Crossfit Games Regionals van Zuid Amerika. Vorig jaar heb ik meegedaan aan de drie Tiglon competitie dagen, Battle of North, Southside Throwdown, Beach Throwdown, Lowlands Throwdown en Amsterdam Throwdown. Momenteel ben ik herstellende van twee schouderblessures…”

Hoe kwam je met Vital Supply in aanraking?

“Na de Battle of North, ben ik simpelweg naar de Vital Supply stand toegelopen, die daar toen stond. Ik heb gevraagd of ik ambassadeur kon worden van het merk, omdat ik echt zichtbare resultaten zie nadat ik een tijd het collageen-eiwit gebruikt had.”

Wat doet het collageen-eiwit van Vital Supply precies bij je?

“Mijn huid glanst en heeft een zeer gezonde kleur. Mensen vragen weleens of ik op zonvakantie ben geweest! Het feit dat ik zo duidelijk zie wat het met me doet, is een bevestiging dat het werkt. Buiten dat het lichaam ook nog vanalles doet wat je niet kunt zien aan de buitenkant natuurlijk… Maar daar geloof ik zonder twijfel in, vanwege het zichtbare effect op mijn huid.”

Neem je het elke dag?

“Ik neem 1 keer per dag een scoop collageen-eiwit, samen met bcaa’s tijdens het trainen. Als ik niet train, gooi ik het door een eiwitshake heen.”

Heb je een tip voor andere sporters?

“Zeker! Eet goed, slaap goed, train hard en met toewijding. Geloof in jezelf en het proces. Alle slechte dagen tijdens trainingen zullen zorgen voor hele goede dagen. En daar doen we het voor, toch? Laat niemand negatieve invloed hebben op je passie omdat het in hun ogen obsessief is wat je doet en daardoor misschien ongezond. Just do you!”

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found