5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Annemarie, personal trainer bij Vondelgym, test Vital Supply. Het resultaat lees je hier!

Je hebt het vast al in m’n story voorbij zien komen: met mn kinnebakkes en Annie-look op een potje collageen poeder van Vital Supply. Ik ben niet zo van iets promoten als ik er zelf niet volledig achtersta, maar na een aantal maanden gebruik achter collageen zeker! Collawattes?

Collageen is het meest voorkomend eiwit in je lichaam. Het is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel.
Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid en is een soort smeerolie voor je gewrichten.

Nu ben ik niet zo’n supplementen beest, maar toen ik hier en daar mijn gewrichten begon te voelen (en ja ik lift natuurlijk meerdere keren per week best zwaar), ik een plotselinge drop in mijn huidkwaliteit ondervond en ik van meerdere bronnen hoorde om misschien collageen te overwegen ging ik op onderzoek uit.
Truth is, ik ben geen jonge blom van 25 meer en je collageen productie neemt helaas af na je 25e

Na wat extra navraag bij @dkok1984 ben ik t gaan proberen: als je t niet probeert weet je het niet! Helpt collageen echt? Is het een wondermiddel? Ik zorg uiteraard dat m’n dagelijkse voeding in check is, ik voldoende slaap, mobiel blijf en actieve rust neem, maar weet je….Mn gewricht-dingetjes voelen weer smooth as peanutbutter en m’n huid heeft er in tijden nier zo florisant uitgezien!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook kraakloos en flawless door t leven? Klik op link in bio en give it a go. Je doet meeeeega lang met een pot!

Cheers,

Anne-Marie Man

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found