5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Assortiment

Van 14 t/m 27 november krijg je 25% korting op al onze zwarte potten (Sport & Health Collagen & Protein, Pure Collagen)
en maar liefst 50% korting op al onze witte potten (Beauty Collagen, Health Collagen en Joint Formula).
Koop je twee potten of meer? Dan krijg je van ons ook nog zo’n fraai gestileerde metalen shaker cadeau.
Zoveel voordeel – dat mag je toch niet laten lopen?

Gebruik couponcode BLACKFRIDAY50WHITE voor de witte potten en BLACKFRIDAY25BLACK voor de zwarte potten.
Koop je een (of meer) potten van elk? Dan mag je beide codes gebruiken.

(De kortingen voor een abonnement lopen in deze actieperiode trouwens op tot maar liefst 55%, dus grijp hier je kans!)

Denk je liever in euros dan in percentages? Kijk dan hier voor een rekenvoorbeeld.

ACTIE: 1 + 1 GRATIS

Bij elke pot Sport & Health Collagen & Protein chocolade of banaan krijg je tijdelijk de tweede pot cadeau. 
Maar op = op dus wees er snel bij!

Bundelkorting tot wel 10%

3 artikelen in je winkelwagen? Dan krijg je 5% korting van ons. Dat wordt zomaar 7,5% bij 4 producten. En koop je er 5 tegelijk, dan profiteer je van maar liefst 10% bundelkorting!

N.B.: Deze bundelkorting wordt niet toegepast als je een kortingscode gebruikt.

Kun je niet kiezen?

Wil je extra eiwitten voor je sportieve prestaties, maar spreekt die mooie huid je ook wel aan? Of wil je niet alleen je algehele gezondheid maar ook je gewrichten een boost geven? 

Combineren kan!

Het mooie van onze producten is dat je ze heel goed in combinatie kunt gebruiken.
De samenstelling van de Vital Supply-producten is zo uitgebalanceerd, dat ze elkaar alleen maar versterken.

Dus neem gerust Pure Collagen naast je Sports & Health Collagen & Protein. Of gebruik de Pure Collagen samen met de Joint Formula.

Wat is collageen?

25-35% van de eiwitten in ons lichaam bestaat uit collageen. Collageen is een onmisbaar onderdeel van ons bindweefsel en zorgt voor stevigheid en elasticiteit in je huid, botten, pezen, kraakbeen en tanden.

Waar is het goed voor?

Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam steeds minder collageen aan. Een tekort aan collageen kan leiden tot rimpels, slappe huid, gewrichtspijn, botontkalking, spierzwakte, verminderde sport- en lichamelijke prestaties en andere problemen. Daarom kan het nuttig zijn je voeding aan te vullen met een collageensupplement

Continu Collageen

geniet van voordeel en gemak met een abonnement

Speciaal voor geregelde gebruikers van onze producten is er Continu Collageen, het abonnement waarmee je nooit meer zonder je favoriete collageenproduct hoeft te zitten. Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, daar hoef je zelf niet meer over na te denken. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger. Alle abonnementen stoppen automatisch en twee weken voor het verlopen van je abonnement krijg je een herinneringsmail; je kunt dan zelf kiezen of en voor hoe lang je wilt verlengen.

Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk en ook nog eens voordeliger!

Afhankelijk van jouw keuze ben je met onze abonnementen een half jaar of een jaar lang voorzien van je dagelijkse collageenbehoefte. Je krijgt automatisch elke 3 maanden je producten thuis gestuurd.

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Speciaal voor onze allertrouwste klanten bieden we abonnementen aan! Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, zodat je nooit zonder Collageen zit. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger. Al onze abonnementen stoppen automatisch en vlak voordat jouw abonnement afloopt ontvang je een bericht dat het tijd wordt voor verlenging! Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk én ook nog eens goedkoper!

Naast de gezondheidsvoordelen levert een halfjaar abonnement je een voordeel op van 17,5% en een jaarabonnement zelfs 20%. Is de aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou!

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Over ons

Informatie

Volg ons op

Klantenservice

Openingstijden klantenservice:
09:00 – 20:00 uur

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat
over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066

Blijf op de hoogte

Veilig (achteraf) betalen met:
© Vital Supply 2022