5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Beste collageen poeder

Collageen poeder bestellen?

Ben jij op zoek naar het beste collageen poeder? Overweeg dan eens het collageen poeder van Vital Supply te bestellen. Wij leggen je graag uit waarin ons product zich in positieve zin onderscheidt van anderen. Ook wijzen wij je graag op wat je beter niet kunt aanschaffen. Je hoeft tegenwoordig immers je huis nog niet uit of je ziet reclames en producten op het gebied van collageen staan. De één claimt de beste creme te hebben, de ander adverteert met een ingenieuze poeder. Maar waar moet je nou precies op letten als je een product zoekt dat jouw gewrichten soepel, je huid strak en stralend en je botten sterk moet maken? Wij wijzen jou graag op hoe jij het beste collageen poeder vindt!

Ontdek wat er zoal op de markt is met collageen

Loop een gemiddelde prijsvechter binnen en je struikelt over de collageen producten. Maar werken deze allemaal wel naar behoren? En hoe weet je zeker dat er geen kwalijke stoffen inzitten? Wij raden je daarom af zomaar een product te kopen dat claimt jouw tekort aan eiwitten aan te vullen. Zeker voor topsporters is het belangrijk precies te weten wat ze binnenkrijgen. Een product kopen met een label in een onbekende taal en zonder duidelijke ingrediëntenlijst, is in zo’n geval absoluut niet verstandig. Maak ook voor niet topsporters, is het geen overbodige luxe zorgvuldig en netjes met je lichaam om te gaan. Dus ook als je ‘alleen maar’ een mooiere en gezondere huid wenst, is het niet verstandig zomaar elk middeltje op je gezicht te smeren of lukraak een poeder in je koffie te gooien. Lees verder om te ontdekken waarom Vital Supply wél betrouwbaar is.

Dit maakt onze Hydrolyzed Collagen anders

Natuurlijk zal vrijwel elke collageen poeder die op de markt te verkrijgen wel iets aan eiwit bevatten. Maar die van ons staat bekend als een complete eiwitbron. Onze poeder bestaat namelijk uit maar liefst 18 aminozuren. Proline, Hydroxyproline en Glycine maken voor ongeveer 50% deel uit van de totale inhoud aan aminozuren. Wat onze collageen poeder verder onderscheidt van andere poeders, is dat de concentratie van Glycine en Proline 10 tot 20 keer hoger is dan in andere eiwitproducten. Deze hoge concentratie geeft het product vele nutri-functionele eigenschappen die vaak niet aanwezig zijn in andere eiwitbronnen. Hierdoor staat onze poeder bekend als de beste op de markt. Ook weet je bij onze poeder zeker dat jouw lichaam niet te veel collageen of vitaminen op zal nemen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een overschot. Volledig in lijn met jouw natuurlijke aanmaak van lichaamseigen stoffen vult onze collageen poeder het tekort aan.

Ken je dit bestanddeel al?

Je bent er al achter gekomen dat onze collageen poeders niet zomaar zijn samengesteld. Ze bevatten precies de beste aminozuren in de perfecte verhouding. Maar dat is nog niet alles. In onze Hydrolyzed Collagen zitten namelijk ook de kwalitatief hoogstaande collageen-peptiden van Peptan®. Dit zijn 100% natuurlijke stoffen die ervoor zorgen dat jouw lichaam snel en volledig veilig de extra eiwitten tot zich neemt. Bovendien zorgen de collageen-peptiden ervoor dat jouw lichaam gestimuleerd wordt zelf meer collageen aan te maken. Ook niet geheel onbelangrijk, is dat Peptan® aan alle gestelde internationale voedsel- en kwaliteitsnormen voldoet. Samengevat is onze Hydrolyzed Collagen, mede vanwege de toevoeging van de collageen-peptiden van Peptan®:

  • Paleo proof
  • Verrijkt met Vitamine C en D
  • Kosher en Halal gecertificeerd
  • Veilig en clean voor de topsport (NZVT)
  • 100% Vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen

Bovenstaand lijstje bevat zeer belangrijke punten. Toch ontbreekt een lijst als deze vaak op spotgoedkope, buitenlandse, onbekende producten met collageen! Kies daarom voor veiligheid. Kies voor een bewezen en betrouwbaar product. Kies voor het beste. Kies voor Vital Supply!

Ga voor een gezonde innamecyclus

Wat ook vaak vergeten wordt bij een collageen poeder die je zomaar bij ergens kunt kopen, is informatie over het gebruik. Je krijgt een pot thuisgestuurd, of schaft er zelf één aan bij een winkel, maar wordt vervolgens niet echt begeleid in het gebruik. Bij ons is dat anders. Wij zorgen dat je niet te veel en niet te weinig collageen poeder inneemt. Zo hebben wij een bepaalde innamecyclus ontwikkeld die voor het beste resultaat zorgt. Gebruik ons product dagelijks. Schep bijvoorbeeld ‘s ochtends of ‘s avonds een schepje poeder door je koffie, thee, vruchtensap, kom soep, bak kwark of glas water. Sport je veel? Dan kan het ook prettig zijn een dosis na het sporten in te nemen. Na 25 dagen (één pot) raden we je aan 5 dagen pauze te nemen. Zo kan je lichaam niet immuun raken voor het toegevoegde collageen. Elke keer als je weer start met een nieuwe cyclus, is je lichaam weer helemaal klaar voor de collageenboost.

Hoeveel van het beste collageen poeder wil jij?

Wat ons verder nog onderscheidt van andere aanbieders, is dat je bij ons uiterst eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. Selecteer jouw gewenste aantal potten en klik op bestellen. Hoe meer potten je bestelt, hoe lager jouw kosten zijn. Ook hoef je bij ons vanaf 4 potten geen verzendkosten te betalen. Je kunt onze potten collageen poeder in de volgende hoeveelheden bestellen:

  • Per stuk
  • Per 3 (kwartaal stack)
  • Per 4 (4 maanden stack)
  • Per 6 (half jaar abonnement, in 2 leveringen)
  • Per 12 (jaar abonnement, in 4 leveringen)

Dus wil jij jouw spieren versoepelen, je huid verstevigen en je botten versterken met de beste collageen poeder? Plaats vandaag nog je bestelling!

Bestel het beste collageen poeder

Wil jij het beste op de markt aanschaffen met collageen als basis? Kies voor onze Hydrolyzed Collagen poeder. Jouw huid, spieren, botten en gewrichten zullen na verloop van tijd stukken sterker, soepeler en gezonder aanvoelen. Ben je overtuigd? Trap dan niet in die spotgoedkope potjes bij de prijsvechter, maar bestel direct jouw gewenste aantal via onze webshop. Wens je eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar 06-31946565 of stuur een mail naar info@vital-supply.com. Jij gunt jouw lichaam toch ook de beste collageen poeder?

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found