5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen drankjes inspiratie

Zo langzamerhand begin je te merken dat de collageenaanmaak in je lichaam tekort begint te schieten om alle steunweefsels goed en snel te vervangen. Je hebt besloten om een supplement te gaan nemen om je collageenvoorraad aan te vullen. Je weet alleen nog niet zo goed waar je voor moet kiezen. Wat zijn dan je mogelijkheden?

Collageensupplementen

Helaas is het zo dat zalven en crèmes met collageen geen toegevoegde waarde hebben. Het collageen in deze producten kan niet door de huidbarrière heen komen en kan dus ook niet benut worden om de hoeveelheid collageen in het lichaam te verhogen.

Er zijn diverse soorten orale collageensupplementen verkrijgbaar. Het vervelende is echter wellicht dat je niet houdt van het slikken van pillen en capsules.

Gehydrolyseerd collageenpoeder

Gelukkig zijn er meer mogelijkheden dan pillen en capsules als je besloten hebt om een collageensupplement te gaan gebruiken. Zo is er ook poeder van gehydrolyseerd collageen verkrijgbaar. Dit is gemakkelijk in te nemen door het door een vloeistof heen te roeren en dit op te drinken. Zo voorkom je dat je een  grote pil of capsule door moet slikken.

Collageen Drinken

Het gehydrolyseerd collageenpoeder van Vital Supply is vrijwel smaakloos en dus kun je dit door eigenlijk alle vloeistoffen roeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie, thee of jus d’orange. Maar je kunt het in plaats daarvan ook door een smoothie mengen of door een schaaltje kwark of yoghurt roeren. Je kunt het zelfs in een glas water oplossen, zodat je snel verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Mocht je zelfs daar geen zin in hebben, dan kun je ook kant-en-klaar collageen vitamine water drinken. Deze bevat 5 gram hoogwaardig gehydrolyseerd collageen poeder. En daarbij vitamines en mineralen. Het geheel kent een lekkere perziksmaak. Doch suikervrij en vrij van conserveringsmiddelen. Kortom een heerlijke dorstlesser, zonder schuldgevoel, waarmee je twee vliegen in een klap slaat voor je gezondheid en beauty.

Uitproberen

Het is vaak een kwestie van uitproberen wat je het plezierigste vindt en wat het beste bij je past. Sommige mensen vinden het prettig om een speciale schudbeker te gebruiken om het poeder in een vloeistof op te lossen. Anderen geven de voorkeur aan het door een drankje heen te roeren. Bij het maken van een smoothie kun je het poeder in de blender doen bij de andere ingrediënten zodat alles goed gemengd wordt. Wat betreft de werkzaamheid van het supplement zijn alle methodes en combinaties even goed.

Conclusie

Er zijn dus vele mogelijkheden om collageenpoeder op lossen in een drankje en zo je collageenvoorraad aan te vullen. Probeer uit welke methode het beste voor jou werkt en welk drankje jou voorkeur heeft. Zo kun je het innemen van een drankje met collageenpoeder aan je dagelijkse routine toevoegen en de verminderde vorming van collageen door het lichaam compenseren.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found