5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen producten

Collageen is  niet enkel een hype. Collageen speelt een belangrijke rol in de gezondheid van onze weefsels naarmate we ouder worden. Het is het meest productieve eiwit in je lichaam en ook het belangrijkste eiwit in je bindweefsel.

Laten we de natuur een handje helpen

Rond de leeftijd van 25 jaar neemt de productie van collageen in je lichaam jammer genoeg af; elk jaar met zo’n 1% – 2%.  Wanneer je 40 bent, ben je al 10% – 20% van je collageen kwijt.  Op je 50ste zelfs zo’n 20% tot 40%!

Waarom N4H

Zoals het met alles is, en al zeker voor supplementen, zijn er “the good, the bad and the ugly”!  Er bestaat een hele hoop rotzooi, die soms erg duur kan zijn en waaraan vaak zoveel andere molecules werden toegevoegd waardoor deze zogenaamde “topproducten” zelfs nog slechter werken dan de goedkopere alternatieven.

Collageen kan je onder ander terugvinden in: vlees-, gevogelte en visproducten die gelatine en bottenbouillon bevatten.  Het collageen dat je in je voeding vindt is moeilijk te verteren en te absorberen, daarom kunnen gehydrolyseerde poeders een uitkomst brengen.

N4H is een kwaliteitsvol en veilig gehydrolyseerd collageenpoeder. Gehydrolyseerd collageen is eigenlijk gewoon een meer bewerkte vorm van collageen.  Hoe meer dit eiwit wordt opgedeeld, hoe gemakkelijker het voor je lichaam is om het te verteren en hoe beter je lichaam het product dan ook zal opnemen.  N4H werkt met de beste partners, zoals Peptan, dé autoriteit op het vlak van gehydrolyseerde collageenpoeder.

Bovendien is N4H de éérste in de Benelux die een collageenpoeder op de markt bracht met toevoeging van vitamine C en D, vitaminen die de natuurlijke aanmaak van collageen extra stimuleren.

Ons team van enthousiaste, deskundige en inventieve medewerkers staat garant voor de kwaliteit van onze producten.  Indien je voor één of andere reden toch niet helemaal tevreden zou zijn, dan krijg je je geld terug!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found