5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen supplement onzin

Collageen is een modewoord geworden in de schoonheidsindustrie – dé heilige graal van anti-aging. Veel bekende cosmeticabedrijven hebben hiervan geprofiteerd om luxueuze en dure collageencrèmes aan klanten aan te bieden. Maar zijn deze het waard? Kunnen collageencrèmes de zichtbare tekenen van veroudering écht voorkomen of zelfs omkeren?

Keuze te over!

Collageen supplement worden aangeboden in pilvorm, in poedervorm, in drinkbare porties, in poeders en zelfs in crèmes en serums.

Smeren werkt niet

Klanten denken vaak dat collageencrèmes de natuurlijke productie van collageen bevorderen. Helaas is dit een mythe. Geen enkele bekende cosmetische stof kan de productie van collageen in uw lichaam op magische wijze versnellen.

Sommige bedrijven beweren dat langdurig gebruik van een “hoogwaardige” collageencrèmes het collageengehalte van de huid voldoende zal verhogen om de gevolgen van veroudering te bestrijden.  Dat is niet zo!  Collageenmoleculen zijn niet alleen complex, maar ze zijn ook erg groot.  De huid kan slechts bepaalde delen opnemen.  Om goed te kunnen worden geabsorbeerd mogen deze niet groter zijn dan 500 Daltons.  Eén van de kleinste collageen molecules is 3,000 Daltons groot.

Collageen smeersels werken dus per definitie niet om de collageen huishouding op peil te houden. Maar hoe zit het met producten om oraal in te nemen? Zijn collageen supplementen eveneens onzin?

Collageen supplementen worden in tegenstelling tot smeersels wél goed opgenomen door het lichaam. Maar, niet alle collageen supplementen zijn neusje van de zalm v.w.b. opname door het menselijk lichaam.

Waarom kiezen voor Vital Supply collageen poeder

Vital Supply is dé eiwitexpert.  Het was de eerste healthshop binnen de Benelux die pure collageen, verrijkt met vitamine C en D op de markt bracht. 

Vitaminen D en C spelen een rol bij het gezond houden van onze botten en weefsels. Vital Supply ging een partnership aan met Peptan, de grootste collageenproducent in de wereld en profiteerde zo van hun jarenlange expertise, top kwaliteitssystemen en uitgebreide netwerk.  Zo kon Vital Supply meteen de grote middelen inzetten. 

Vital Supply collageen supplementen zijn 100% natuurlijk, verrijkt met vitamines en zijn vrij van conserveringsmiddelen en schadelijke toevoegingen.  Bovendien zijn onze producten clean voor topsporters én paleo proof.  De Vital Supply website draagt een veiligheidscertificaat; onze producten worden betrouwbaar bezorgd en je kan veilig (achteraf) betalen.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found