5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen tabletten

Collageen is erg belangrijk als je een gladde huid met minder diepere rimpels wilt. Veel mensen zien echter door het bos de bomen niet meer wanneer ze op zoek gaan naar manieren om zelf meer collageen te produceren en er zo lang mogelijk jeugdig uit te blijven zien.

Pillen of poeder

Bij het kiezen van een supplement zullen sommigen zeggen: “Wat maakt het uit?” Zolang we onze supplementen regelmatig en correct innemen, maakt de vorm waarin ik ze gebruik niet uit, toch? Nu, dat is niet helemaal juist! Soms doet het innemen van een bepaald supplement meer kwaad dan goed, als je niet extreem kieskeurig bent over je kwaliteitsverwachtingen. Een product dat goed werkt voor één persoon, is misschien niet de beste keuze voor jou.  Maar wees er je van bewust dat collageen poeder over het algemeen beter wordt opgenomen door het lichaam.

Collageen poeder: een drinkbare gezichtscrème

Een van de sterkste troeven van collageenpoeder is de vorm van het collageen zelf. Gehydrolyseerd collageenpoeder is verkrijgbaar in de vorm van collageen peptiden, dit zijn kleine eiwitketens die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen.  Bovendien wordt collageen tijdens het hydrolyse proces volledig oplosbaar, smaak- en geurloos, waardoor het gemakkelijk is om collageenpoeder in verschillende recepten te verwerken.  In je koffie, sap of smoothie, je merkt niet eens dat het er is.

Nadelen van het slikken van collageenpillen

Wanneer je collageen pillen slikt, ben je gelimiteerd tot de dosis die deze bevat.  Daardoor moet je vaak meerdere keren per dag één of meerdere pillen innemen.  Dit kan vervelend zijn, vooral voor mensen met slikproblemen.  Collageen pillen worden ook vaak vertraagd in het bloed opgenomen, waardoor hun doeltreffendheid afneemt.  Vaak bevatten deze pillen ook inactieve ingrediënten zoals o.a. lactose, gluten en chemische kleurstoffen die niet enkel ongezond kunnen zijn, maar ook allergieën of digestieve problemen kunnen veroorzaken.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found