5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Even voorstellen

Iris de Goede, Orthomoleculair Therapeut en Hormoon Diëtist.

Inmiddels heeft Nice4health een aantal hele enthousiaste afnemers binnen onze klantenkring. Wij noemen ze “onze ambassadeurs” en stellen er elke maand eentje aan je voor! Dit keer is dat ris de Goede, Orthomoleculair Therapeut en Hormoon Diëtist.

  1. Wie ben je ?
  2. Wat doe je?  
  3. Waarom sta je achter de producten van N4H?  
  4. Wat zijn de reacties van je klanten?

1: Ik ben Iris de Goede, Orthomoleculair Therapeut en Hormoon Diëtist en ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken!

Inmiddels heb ik al meer dan 3500 vrouwen mogen helpen met allerlei klachten zoals PCOS, darmklachten, PMS, hoofdpijn, vermoeidheid, onvruchtbaarheid, slecht herstel na Pfeiffer, stress en huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis.

2: Momenteel ben ik gestopt met 1-op-1 begeleiding omdat ik 100% focus wil op het maken van een online programma zodat ik veel meer vrouwen in één keer kan helpen. Kennis over je gezondheid, je hormonen en je cyclus is namelijk zo ontzettend belangrijk! Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft namelijk invloed op je hormoonbalans… Verder geef ik dagelijks veel tips op mijn Instagram account @iris.degoede en ben ik gek van handige trucjes.   

3: Ik ben fan van het collageenpoeder omdat het mega veel voordelen heeft. 

Mijn haren, huid, lippen en nagels gaan er heel goed op en ook mijn cliënten zijn heel enthousiast. Ook zet ik het vaak in voor de darmwand en het boosten van de spijsvertering. Maar ook voor het maken van hormoonproof koffie zonder opgejaagd gevoel achteraf. 

4: Van klanten hoor ik vooral dat hun haar dikker is geworden en beter groeit. Van mijn schoonheidsspecialiste hoor ik dat mijn huidje veel voller/dikker is en dat is natuurlijk super, zeker omdat vanaf je 25ste de aanmaak van collageen afneemt.

Voor nog meer uitleg over waarom ik collageen gebruik kijk naar deze post op mijn instagram: https://www.instagram.com/p/CY5tFFpo4lq/

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found