5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Helpt collageen als je wilt afvallen?

Helpt collageen als je wilt afvallen?

Vital Supply wil je graag een handje helpen bij het behalen van je doelen in dit nieuwe jaar. Jij krijg daarom van ons tot 50% korting op onze Collageen & Erwten Eiwitten. Klik hier om naar onze aanbiedingen te gaan.

Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om nieuwe doelen te stellen voor jezelf. Vital Supply denkt hierin graag met je mee. Vital Supply biedt dan ook tijdelijk en eenmalig:

* zolang de voorraad strekt!

** Er kan maar 1 kortingscode worden verwerkt. Koopt u een artikel met korting, dan is het toevoegen van een andere kortingscode helaas niet mogelijk.

Dus profiteer nu van onze Vital Supply aanbiedingen, zodat je 2023 in elk geval goed kunt beginnen en een goed begin is het halve werk nietwaar?!

Helpt Collageen als je wilt afvallen?

Deze vraag krijgen we steeds vaker en zeker rond de feestdagen en natuurlijk met alle goede voornemens voor 2023 in het achterhoofd. In deze gezellige periode laat je je vaker verleiden om toch wat meer te eten en let je even wat minder op de calorieën. Heb jij dat ook, dat je in januari dan iets aan die extra kilootjes wilt doen of in elk geval weer even extra bewust bent van het belang van een gezond gewicht?

Collageen is een eiwit dat staat bekend als de meest verzadigende macronutriënt. Als je een eiwitrijk eetpatroon hebt -denk hierbij bijvoorbeeld aan eieren, kipfilet, eiwitrijke groenten etc.- is de kans groot dat je je voedselinname automatisch vermindert. Dit komt omdat het langer duurt voordat deze eiwitten jouw maag verlaten. Daardoor voel je je sneller en langer verzadigd.    

Bovendien moet jouw lichaam moet ook harder werken om die eiwitten te verteren, te gebruiken en van voedingsstoffen om te zetten in energie. Je lichaam verbruikt hierbij dus meer energie, waardoor je meer calorieën verbrandt.

Maar waarom zou je een collageen eiwit verkiezen boven een ander eiwit? Uit onderzoek komt naar voren dat Collageenpeptiden 40% meer verzadigend zijn ten opzichte van andere eiwitten. Je hebt dan een voller gevoel. Daardoor nuttigt men 20% minder van de volgende maaltijd.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.