5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Helpt collageen als je wilt afvallen?

Helpt collageen als je wilt afvallen?

Vital Supply wil je graag een handje helpen bij het behalen van je doelen in dit nieuwe jaar. Jij krijg daarom van ons tot 50% korting op onze Collageen & Erwten Eiwitten. Klik hier om naar onze aanbiedingen te gaan.

Élk moment is een goed moment op nieuwe doelen te stellen voor jezelf. Dit kunnen verschillende doelen zijn natuurlijk, zoals bijvoorbeeld meer aandacht voor de huid, meer aandacht voor herstel na sporten, gewichtsverlies, betere weerstand, e.d.
Vital Supply denkt hierin graag met je mee en biedt je dan ook tijdelijk en eenmalig:

* Zolang de voorraad strekt!

** Er kan maar 1 kortingscode worden verwerkt. Koopt u een artikel met korting, dan is het toevoegen van een kortingscode helaas niet mogelijk.

*** De bundelkorting geldt niet in combinatie met een afgeprijsd artikel. In de winkelmand wordt de hoogste korting voor jou berekend; dat is dus óf de bundelkorting óf de aanbiedingsprijs.

 

Dus profiteer nu van onze Vital Supply aanbiedingen! Er zit vast een passende aanbieding voor je bij, zodat ook jij jouw doelen kunt bereiken. Heb je geen doelen, maar ben je gewoon heel erg benieuwd naar wat onze Vital Supply Collageen producten voor jóu kunnen doen? Geen probleem! Ons uitgebreide assortiment van Collageen producten is er immers ook voor jou!

Helpt Collageen als je wilt afvallen?

Deze vraag krijgen we steeds vaker. Dit kan zijn aan het begin van een nieuw jaar, het vooruitzicht op een heerlijke vakantie in bikini, maar natuurlijk ook gewoon op elk ander moment gedurende het jaar
Heb jij dat ook, dat je -op welk willekeurig moment dan ook- besluit dat het genoeg geweest is en dat je nu eindelijk iets aan die extra kilootjes wilt doen of in elk geval weer even extra bewust bent van het belang van een gezond gewicht?

Collageen is een eiwit dat staat bekend als de meest verzadigende macronutriënt. Als je een eiwitrijk eetpatroon hebt -denk hierbij bijvoorbeeld aan eieren, kipfilet, eiwitrijke groenten etc.- is de kans groot dat je je voedselinname automatisch vermindert. Dit komt omdat het langer duurt voordat deze eiwitten jouw maag verlaten. Daardoor voel je je sneller en langer verzadigd.    

Bovendien moet jouw lichaam moet ook harder werken om die eiwitten te verteren, te gebruiken en van voedingsstoffen om te zetten in energie. Je lichaam verbruikt hierbij dus meer energie, waardoor je meer calorieën verbrandt.

Maar waarom zou je een collageen eiwit verkiezen boven een ander eiwit? Uit onderzoek komt naar voren dat Collageenpeptiden 40% meer verzadigend zijn ten opzichte van andere eiwitten. Je hebt dan een voller gevoel. Daardoor nuttigt men 20% minder van de volgende maaltijd.