https://vital-supply.com
5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Met collageen ouderdom op afstand houden

Gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding

Je gelooft het waarschijnlijk niet. Heb je verdorie net je pubertijd overwonnen, met al zijn nukken en narigheden, maar ook met de ontdekking van de wereld en de liefde, sta je ineens voor het volgende probleem: je wordt oud! Mooier kunnen we het nieuws niet brengen. Wel genuanceerder. Vanaf je 25e levensjaar ontstaan de eerste ouderdomsverschijnselen. Vanaf je 30e zet de veroudering definitief in. Wees gerust; je gaat nog niet meteen dood. Maar veel mensen vinden de lichamelijke ongemakken die bij het ouder worden horen, bepaald geen feestje. Om de veroudering van je lichaam op een gezonde manier te begeleiden, kun je overwegen om dagelijks collageen van Vital Supply te nemen, bovenop je normale voeding.

Ouder worden is geen kunst

Ouder worden is normaal gesproken helemaal niet vervelend. Je wordt ouder en wijzer en je leert de wereld om je heen steeds beter begrijpen. De puzzelstukjes die je na je geboorte kreeg uitgereikt, kun je naarmate de jaren verstrijken steeds makkelijk op de juiste plek leggen. Lichamelijk is het een ander verhaal. Ouderdom komt met gebreken, zeggen ze. En die wil je natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Dat kun je doen door een goed voor je lichaam te zorgen.

Gezond ouder worden met collageen

Goed voor je lichaam zorgen, doe je bijvoorbeeld door dagelijks je voeding aan te vullen met collageen. Wat is collageen? Collageen is het eiwit dat de belangrijkste bouwsteen is van je lichaam. Het zorgt voor de samenhang en elasticiteit van onder andere bindweefsels in je lijf, zoals kraakbeen, pezen en banden, maar ook van je botten en je huid. Je lichaam breekt dagelijks collageen af en via cellen in je lichaamsweefsel maakt het op natuurlijke wijze weer nieuwe collageen aan. Naarmate je ouder wordt, produceert je lichaam minder natuurlijke collageen. En daarmee ontstaan de eerste tekenen van ouderdom. Je begrijpt dat dit proces alleen maar toeneemt naarmate de jaren vorderen.

Veilige en gezonde voedingssupplementen

Het nemen van collageen als voedingssupplement kan je helpen om fit en gezond de ouderdom tegemoet te treden. Deze eiwitten dragen bij tot de instandhouding van je spieren. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten. Eiwitten en Vitamine D dragen bij tot de instandhouding van normale botten. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren. Met collageen weet je dat je een veilige en gezonde aanvulling op je dagelijks voeding neemt.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found

Om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.