5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Op wintersport en veilig de zon in? Wij vertellen hoe!

Veilig de zon in tijdens jouw wintersport

De winter is nog volop in gang. Veel mensen kiezen er deze periode voor om op wintersport te gaan. Denk je dat je dan geen zonbescherming nodig heeft? Dan heb je het helaas mis. Zonbescherming is ook in de winterperiode zeer van belang. De laagstaande zon zorgt voor veel uv-straling, waardoor een optimale zonbescherming gewenst is. Geef daarom jezelf en jouw huid wat extra aandacht. Vital Supply je meer over de effecten van de zon op jouw huid gedurende de winter en hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Lees snel verder!

De zon en effecten op jouw huid

Stel jij je huid veel bloot aan de zon? Dan beschadigt dit de collageenvezels in jouw huid. Hiermee vermindert ook het zelfherstellende vermogen hiervan. Wanneer de collageenvezels hun veerkracht verliezen, zullen rimpels al snel ontstaan. Als je onbeschermd op wintersport gaat, zul je veel bloot worden gesteld aan de zon. Dit bevordert het huidverouderingsproces. Zo kan je huid al snel droger aanvoelen, wat de oorzaak is van een verstoorde vochtbalans. Daar er teveel vocht in de huid verdampt, droogt deze uit. Zelfs in de winterzon kun je verbranden, wat tevens schade aan jouw huid kan veroorzaken. Des te vaker je onbeschermd de zon in gaat, hoe meer er kans op blijvende schade aan jouw huid is.

Smeer je huid goed in

Om je huid in de mooiste staat te behouden, is het van belang deze goed in te smeren. Als je dit voldoende doet, kun je de meeste uv-straling afwenden. Specialisten raden aan om iedere dag, zo ook in de winter, jouw huid met een goede SPF te verzorgen. Zo kun je kiezen voor een dagcrème met een hoge SPF, zodat jouw huid de gehele dag door beschermd is tegen schadelijke uv-straling.

Gebruik ons collageen poeder!

Jouw huid van binnenuit beschermen tegen de zon is ook zeer van belang. Ons hooggewaardeerde collageen poeder biedt jouw huid deze bescherming. Het poeder is gemakkelijk inneembaar met een drankje, waardoor je al snel resultaat zult merken. Met ons collageen poeder herstelt jouw huid van binnen uit. Zo blijft deze elastisch en zal de vochtbalans niet verstoort raken. Je voorkomt op deze wijze rimpels, waardoor jouw huid nog lang mooi en jong blijft. Meer weten? Vraag de experts van Vital Supply om advies! Bel ons via 030 227 10 66 of stuur een mail naar service@vital-supply.com. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found