5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Rimpels voorkomen op natuurlijke wijze met collageen

Als je inmiddels ouder dan 25 bent, is de kans aanwezig dat langzaamaan de eerste rimpels zullen verschijnen. In de jaren die volgen zal dit geleidelijk alleen maar meer worden. Dat is heel normaal, want na deze leeftijd gaat je lichaam nu eenmaal minder collageen aanmaken. Collageen is een eiwit, wat ervoor zorgt dat de huid strak en elastisch blijft. Het is eigenlijk de basis van al het weefsel in je lichaam. Logisch gevolg van verminderde aanmaak hiervan is dus dat er steeds meer rimpels zullen ontstaan. Er zijn echter genoeg dingen die je kunt doen om dit tegen te gaan. Zo kun je jouw lichaam een handje helpen, met ook nog eens een strakkere huid als positieve bijkomstigheid.

Op natuurlijke wijze rimpels voorkomen

Wanneer je op natuurlijke wijze rimpels wilt voorkomen, dan kan dit op een aantal manieren. Er wordt weleens gezegd dat je bent wat je eet, en dat klopt ook in het geval van collageen aardig. Want naast je huid goed verzorgen, kun je door de juiste voeding de collageenaanmaak in je lichaam een heel eind op weg helpen.

Er zijn allerlei voedingsstoffen die jouw lichaam enorm goed kan gebruiken om de aanmaak van collageen te stimuleren. Dit heeft overigens niet alleen een positieve uitwerking op je huid, het helpt ook nog eens de darmwand beter te herstellen. Maar wat kun je dan het beste eten? Gelukkig zijn er verrassend veel soorten voeding waar collageen in zit. Zo helpen fruit en groente, zaden en noten, vis, rundvlees en witte kool, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Net als veel water drinken trouwens. Toch kan het moeilijk zijn om al je collageen uit alleen maar voeding te halen. Daarom zijn er andere goede opties om je te helpen.

Wat kun je nog meer doen?

Het kan soms lastig zijn om alleen maar voeding te eten die de collageen aanmaak bevordert. Daarbij is het moeilijk om op deze manier te meten hoeveel je precies binnenkrijgt en of dit genoeg is. Met gehydrolyseerde collageen van Vital Supply wordt dit stukken makkelijker. Je weet precies hoeveel je inneemt en hoeveel dit moet zijn om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te komen, wat ongeveer 10 gram is. Hiermee kun je zorgen voor een betere huid en rimpels naar aanleiding van een tekort aan collageen voorkomen. 

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found