5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Sport je veel? Herstel je lichaam met behulp van collageen poeder!

Wat collageen voor jou als sporter kan betekenen

Beoefen je een teamsport? Dan kan collageen poeder ook voor jou veel betekenen. De basis voor elke sportprestatie ligt in een gezonde levensstijl en een gevarieerde voeding. Ook voldoende vitamines binnen krijgen is hierbij van belang. Zo kunnen vitamine D, Omega-3-vetzuren, vitamine C, creatine en collageen ervoor zorgen dat je na een inspanning of bij blessures sneller herstelt. Hierdoor gaan ook jouw sportprestaties vooruit. In dit blog vertelt Vital Supply jou hoe je als sporter betere prestaties kunt ontwikkelen en wat collageen hierbij voor jou kan betekenen. Lees meer!

Snel herstellen na een training

Nadat je een zware training hebt afgerond, moet je lichaam zich altijd herstellen. Doorgaans duurt het zo’n 48 tot 72 uur voordat je weer kunt sporten. Een goede voedingsbasis helpt hierbij. Wij raden aan om op zijn minst iedere dag 250 gram groente en 2 tot 3 stuks fruit te eten. Voor het ontbijt en de lunch is volkorenbrood een goede optie, daar dit brood vol gezonde voedingsvezels zit. Het beste is om in je voeding te zorgen voor een goede variatie tussen vetten, eiwitten en koolhydraten. Zorg dat je voor en na de training goed eet en dat je in zijn algeheel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wat kan collageen poeder voor mij betekenen?

Collageen poeder is een poeder dat jou kan helpen bij een sneller herstel na een training. Eveneens zorgt collageen voor een bevordering van jouw sportprestaties. Hoe dit precies werkt? Je denkt wellicht dat collageen enkel zorgt voor een goede conditie van je haren, sterke nagels en een mooie huid. Maar dat is niet het enige. Collageen draagt ook bij aan de spieropbouw en het spierherstel na jouw sportprestatie. Je proteïnen kun je zo gemakkelijk weer aanvullen en juist proteïnen heb je nodig om tot een prestatie te komen.
En als je dit ook combineert met een gezonde voedingsbasis en een juist trainingsschema, weet je zeker dat je voor jouw lichaam doet wat nodig is.

Kies ook voor collageen poeder

Ben je benieuwd wat collageen poeder voor jouw sportprestaties kan betekenen? En zie je het wel zitten om het collageen poeder van Vital Supply uit te proberen? Neem dan contact met ons op! Ons collageen poeder is eenvoudig inneembaar met jouw sportdrankje of simpelweg een kop koffie. Vraag om meer informatie bij onze specialist of plaats direct je bestelling!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found