5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Tophockeyer Bjorn Kellerman aan de Collageen

Bjorn Kellerman werd door het Parool geïnterviewd waarom hij als topsporter Collageen gebruikt van Vital Supply. Een leuk verhaal waarin zijn vader ook de revue passeert.

De aanmaak van collageen in je lichaam neemt drastisch af na je 25ste. Gevolg: je wordt extra vatbaar voor blessures, slijtage en andere kwalen. Topsporter Bjorn Kellerman: “Sinds ik Collageen van Vital Supply gebruik herstel ik veel sneller”.

Tophockeyer Bjorn Kellerman is achtentwintig. Een broekie in ‘de normale wereld’. Maar in topsportland is hij oud. En dat begon Kellerman zo’n anderhalf jaar geleden te merken. “Als ik drie keer op een dag trainde, herstelde ik minder snel dan mijn veel jongere teamgenoten,” zegt hij. Daarom ging Kellerman op onderzoek uit. Op zoek naar dopingvrije supplementen, die hem zouden helpen te herstellen. Die vond hij. Meer dan een jaar geleden begon hij met het innemen van ‘Collageen eiwit Type 1, van Vital Supply. “In eerste instantie was ik sceptisch. Ik geloof niet zomaar in mooie praatjes.” Maar wie niet waagt, wie niet wint – zo redeneerde Kellerman. Dit pakte goed uit. “Ik merkte al heel snel verschil. Mijn lichaam reageerde fantastisch op Collageen van Vital Supply.”

Recreatief sporten

Vital Supply biedt Collageen aan in poeders en capsules. Zo is ‘Collageen type 1’ – in poedervorm verkrijgbaar- goed voor o.a. kraakbeen, spieren, de huid, de botten, pezen, bloedvaten, haar en nagels. Verder is er nog ‘Collageen type 2’: capsules met Curcuma. Type 2 is goed voor de gewrichten, tussenwervelschijven en kan ontstekingsremmend werken. Iedere ochtend slikt Kellerman ‘Collageen type 1’ in poedervorm. Hij mixt het met zijn yoghurt, of roert het door zijn koffie. Dat kan gewoon. “Want het poeder is smaak- en geurloos. Het is dus helemaal niet vies om het op die manier in te nemen. Dat is prettig.” Kellerman is nog dagelijks ontzettend blij met de resultaten. “Ik heb minder last van mijn gewrichten en spierpijn tegenwoordig.”

Topsporters trainen hun lijf vaak kapot, weet Kellerman. Dat zag hij niet zitten. “Als ik straks stop met hockey, wil ik nog recreatief kunnen sporten. Collageen van Vital Supply maakt dat mogelijk.” Kellerman raadt iedereen de collageenproducten van Vital Supply aan. Niet alleen collega topsporters weet hij te enthousiasmeren, ook zijn vader slikt inmiddels collageen. “Hij vindt het erg fijn spul!” Kellerman blijft de producten van Vital Supply gebruiken, ook als hij straks stopt met hockey. “Eiwitten zijn ontzettend goed voor je lichaam. Daarnaast zijn de producten betaalbaar en natuurlijk.” Nog een voordeel: de huid blijft jong. “Daarvoor slik ik de supplementen natuurlijk niet. Maar het is mooi meegenomen.”

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit dat het belangrijkste bouwsteen vormt van ons lichaam. Het zorgt voor de samenhang en elasticiteit van o.a. bindweefsels zoals kraakbeen, pezen, banden maar ook botten en de huid. In verhouding produceert een baby 100 procent Collageen en als we 80 jaar zijn nog maar 20 procent. De collageen producten van Vital Supply worden makkelijk en bijna volledig opgenomen door je lichaam als aanvulling op het tekort.

Collageen van Vital Supply is verkrijgbaar op www.niche4health.com

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found