5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Vegetarische collageen bronnen

Met een vegetarische en/ of veganistische levensstijl is het een grotere uitdaging om de afname van de collageenaanmaak aan te vechten. Collageen is een eiwit dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Echter neemt deze aanmaak af vanaf ongeveer het vijfentwintigste levensjaar. Deze afname kan aangevuld worden middels voedingssupplementen. Velen kiezen voor het innemen van capsules, maar de meest voor de hand liggende bronnen zijn rundvlees en vis en daarmee zijn ze voor vegetariërs en veganisten geen geschikte voedingssupplementen om collageen aan te vullen.

Gelukkig zijn er ook andere manieren om de collageen afname te verminderen en hiermee de stevigheid van botten en kraakbeen en ook de flexibiliteit van de huid te waarborgen. Specifieke vruchten en groenten dragen bij aan de collageenvorming van het lichaam zelf.

Speciaal voor vegetariërs en veganisten is er daarom ‘Vegan Collagen Impulse’ ontwikkeld. Voor iedereen wiens lichaam effectief collageen kan aanmaken zijn deze veganistische collageen boosters geschikt om de natuurlijke productie van het lichaam te verbeteren door de nodige bouwstenen te leveren. Het product bestaat uit een specifieke en unieke combinatie van verschillende extracten gewonnen uit vruchten en planten die een positieve bijdrage leveren aan de collageenvorming van het lichaam zelf voor de normale werking van kraakbeen.  De collageen boosters zouden het vermogen van het lichaam om collageen te produceren verbeteren middels de plantaardige ingrediënten zoals vitamine C en Zink, hiervan is bekend dat zij ondersteunend zijn voor de lichamelijke collageenvorming. Dankzij de grote hoeveelheden van vitamine B6 is de booster ook een goede stimulans van het immuunsysteem en de biotine vermindert het verouderingsproces van de huid en laat je stralen vanwege de werking diep in de huid.

Helaas is er een gebrek aan wetenschappelijk onderzoek om het gebruik van deze collageen supplementen te ondersteunen.

De collageen booster heeft vele voordelen. Allereerst is de plantaardige booster natuurlijk beter voor het welzijn van verschillende diersoorten en voor de planeet. De ingrediënten van de dierlijke collageen supplementen dienen meestal afgebroken en verteerd te worden voordat ze hun werk kunnen doen. Bij de vegan variant is dit niet het geval. Het is zelf zo dat ze eenvoudiger te verteren zijn vanwege de vitamine C en zink die het bevat. Dit maakt deze booster erg geschikt voor personen met een moeilijke spijsvertering.

De vegan collageen booster heeft daarbij geen tot weinig risico voor allergieën. Zo heeft de rund, en met name de vis collageen supplementen dit risico wel bij zich.

Hoewel er ook een veganistische collageen op de markt gebracht is blijkt dit voor velen geen voorkeur te hebben vanwege de genetische manipulatie die hierbij aan bod komt. Deze collageen wordt gemaakt van gisten en bacteriën in een laboratorium. De gisten en bacteriën worden gemanipuleerd om de structuur precies na te bootsen van menselijk collageen zodat deze de bouwstenen maken zonder dierlijke producten te gebruiken.

‘Vegan Collagen Impulse’ sluit daarom enorm goed aan bij een vegetarische en veganistische levensstijl. Het maakt gebruik van de kwaliteit van het eigen lichaam en versterkt de natuurlijke aanmaak van collageen zonder dierlijke eiwitten te gebruiken en enkel plantaardige ingrediënten te gebruiken.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found