5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Veilig zonnen en je huid langer mooi houden? Lees hier hoe!

Veilig de zon in deze zomer

De zomer is inmiddels volop begonnen. De tijd waarin mensen op vakantie gaan en lekker op het strand liggen om een bruin kleurtje te krijgen. Hoe bescherm jij jouw huid tegen de zon? Met enkel een goede SPF ben je er nog niet. Ook wij vinden het heerlijk om van de zon te genieten, maar juist nu kan de verzorging van de huid wel wat extra aandacht gebruiken. In dit blog vertellen wij van Vital Supply je meer over de effecten van de zon op de huid en hoe je zo veilig mogelijk zont.

De effecten van de zon op de huid

Stel je jouw huid te vaak bloot aan de zon? Dan kunnen de collageenvezels in je huid beschadigen, waardoor het zelfherstellende vermogen van je huid zal verminderen. Zodoende verliezen de collageenvezels hun veerkracht en zullen de eerste rimpels zich al snel aandienen. Lig je vaak onvoldoende beschermd in de zon, dan zal je huidverouderingsproces drastisch versnellen. Je kunt dit merken aan een droger aanvoelende huid, wat komt door een verstoorde vochtbalans. Er verdampt te veel vocht in de huid, waardoor deze vervolgens uitdroogt. Ook kun je verbranden in de zon, wat zeer schadelijk is voor je huid. Hoe vaker dit het geval is, des te meer schade er aan je huid zal ontstaan.

Je huid goed insmeren

Allereerst is het voor een mooie huid van belang om deze goed in te smeren. Doe je dit voldoende, dan kun je doorgaans de meeste straling weren. Volgens specialisten is het aan te raden om elke dag en ook in de winter een goede SPF toe te voegen binnen jouw huidverzorging. Denk aan een dagcrème met een hoge SPF, zodat je de gehele dag door beschermd bent tegen schadelijke effecten van de zon.

Collageen poeder gebruiken

Het is ook zeer belangrijk om jouw huid van binnenuit te beschermen tegen de zon. Dit kun je doen door het collageen poeder van Vital Supply te gebruiken. Het is gemakkelijk in te nemen met een drankje en je merkt al snel resultaat. Het collageen poeder zorgt ervoor dat jouw huid zich van binnenuit herstelt, waardoor deze elastisch blijft en haar goede vochtbalans blijft behouden. Rimpels worden zo voorkomen en jouw huid blijft er mooi en jong uitzien. Meer informatie? Neem contact op met de experts van Vital Supply en laat je adviseren!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found