5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Voor wie zijn eiwitshakes nuttig?

Alles over het nut van eiwitshakes

Je hoort tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel over eiwitshakes. Maar wat is het nut van deze shakes en hoe haal je er de optimale voordelen uit? In dit blog vertellen we je er alles over.

Wat zijn eiwitshakes nou eigenlijk?

Eiwitshakes worden gemaakt van eiwitten in poedervorm. Deze worden als aanvulling op voeding gemengd met melk en/of water. Eiwitten zijn voor iedereen nodig om het lichaam te laten functioneren, en deze eiwitten haal je uit je voeding. Wanneer dit nodig is, kun je deze eiwitten nog extra uit zo’n eiwitshake halen.

Hoeveel eiwitten heb ik nodig?

De hoeveelheid eiwitten die je nodig hebt verschilt per persoon en hangt af van je lichaamsgewicht en hoeveel je sport. Sporters hebben extra eiwitten nodig om hun spieren te laten herstellen en om spiermassa te behouden en/of op te bouwen. Er wordt geadviseerd om 0,8 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht per dag in te nemen. Voor iemand van 85 kg betekent dat 68 gram eiwitten per dag. Dit kan je heel goed uit je normale voeding halen. Wanneer je echter intensief sport en streeft naar opbouw van spiermassa wordt geadviseerd om 1,4 tot 2 gram/kg/dag aan eiwitten in te nemen. Dan wordt het lastiger om genoeg eiwitten uit voeding te halen, en is het een goed idee om bovenop je gewone voeding eiwitshakes in te nemen.

Proteinepoeder met collageen

Bij Vital Supply vind je eiwitpoeder met collageen. Waar het eiwit je spiermassa in stand houdt en helpt groeien, zorgt het collageen er juist voor dat je gewrichten gezond blijven en je lichaam sneller en beter herstelt na het sporten. Collageen is een eiwit dat ons lichaam aanmaakt, en is terug te vinden in bindweefsels als kraakbeen, pezen en banden. De aanmaak van collageen neemt drastisch af na je 25ste, maar helpt wel bij het herstel van je lichaam. Ons eiwitpoeder met collageen helpt je zo optimaal presteren!

Help je spieren dus ook herstellen na het sporten!

Als echte sporter wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer door kunnen, dus help je lichaam ook een handje met ons proteinepoeder. Zo draag je bij aan de groei en instandhouding van je spiermassa en houd je je gewrichten gezond. Bovendien zul je sneller en beter herstellen! Bestel dus in onze webshop of neem voor vragen contact op via het contactformulier, telefoonnummer 030-2271066 of mail naar service@vital-supply.com.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found