5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Zo houd je je collageenproductie gezond

Laat de zon jouw lichaam niet aantasten

Er lijkt momenteel een ware hittegolf gaande in Nederland. Met temperaturen richting de 30 ºC moeten we ons dagelijkse ritueel misschien wel een beetje aanpassen. Dit geldt ook voor wat we eten en drinken. Fel zonlicht tast namelijk de productie van het collageen in je lichaam aan! Gelukkig biedt het collageen poeder van Vital Supply uitkomst. Lees in dit blog waarom een aanvulling op jouw natuurlijk aanmaak van collageen, zeker in deze zonnige periode, zeer belangrijk is.

Zo verloopt het natuurlijke verloop van je collageen

Collageen is een natuurlijk, mens eigen bestanddeel dat een groot deel van onder andere je huid, botten en kraakbeen uitmaakt. Het wordt niet voor niets beschouwd als de lijm die de boel bij elkaar houdt. Maar collageen doet nog veel meer dan dat. Het houdt je huid elastisch, het zorgt voor stevigheid en het creëert sterke en soepele botten en spieren. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in je lichaam af. Dit gebeurt bij iedereen. Daarnaast zijn er verschillende manieren waarop de aanmaak van collageen nog sneller achteruit kan gaan. We noemen:

  • Roken
  • Suiker en geraffineerde koolhydraten
  • Te veel zonlicht

In dit blog willen we ons focussen op de laatste oorzaak.

Ontdek hoe zonlicht jouw collageenproductie vermindert

De zon straalt UV-straling uit. Deze UV-straling is schadelijk voor de huid. Het zorgt namelijk voor een spoedige veroudering van de huid. Dit komt omdat UV-straling de productie van collageen doet afnemen. Daarom smeren we ons in met zonnebrandcrème, dragen we beschermende kleding, petjes en hoedjes, en zoeken we regelmatig de schaduw op om ons te weren tegen het directe zonlicht. Maar dit is niet altijd voldoende. Als je veel zonlicht ontvangt, is het essentieel een eventuele vermindering aan collageen bij te vullen. En daar komt ons collageen poeder om de hoek kijken. Met dit poeder kun je uiterst eenvoudig jouw natuurlijke collageenproductie weer op gang brengen. Met een gezonde huid en soepele en sterke spieren en botten als gevolg!

Bestel direct jouw gewenste aantal potten collageen poeder

Je begrijpt, ook al heb je al wat uurtjes in de felle zon gespendeerd, het is nog niet te laat om een eventueel verlies aan collageen terug te draaien. Bestel direct een aantal potten collageen poeder bij ons en vul de hoeveelheid collageen in jouw lichaam op een gezonde en veilige manier aan. En vergeet niet jouw vrienden en vriendinnen, die ook al dagen in de zon liggen te bakken, ook te wijzen op de grote voordelen van collageen poeder!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found