5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Abonnementen

Abonnementen

Kies voor een abonnement. Jouw voordeel loopt op tot wel 20%

We hebben het allemaal druk. Druk met werk, sport, vrienden & familie, noem maar op! Helemaal niet erg natuurlijk en vaak bepalen we gelukkig nog steeds zelf waar we onze tijd aan besteden, maar er blijft maar weinig tijd over voor gewoon ‘aan niets denken’. Hoe fijn is het dan dat Vital Supply er in elk geval steeds voor zorgt dat jij jouw geliefde collageen-product tijdig in huis hebt. Dit kan heel eenvoudig door het afsluiten van een halfjaar- of een jaarabonnement. Gedurende deze periode stuurt Vital Supply je dan automatisch leveringen voor 3 maanden.

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Naast het feit dat wij ervoor zorgen dat jij het collageen-product naar keus steeds op tijd in huis hebt, zijn er nog meer voordelen aan een abonnement op te noemen. Wat denk je bijvoorbeeld hiervan:

Vital Supply Prijsvoordeel tot wel 20%.

Vital Supply Geen verzendkosten.

Vital Supply Je bepaalt zelf welk collageenproduct je wilt ontvangen.

Vital Supply Elk abonnement stopt automatisch, dus je hoeft niet bang te zijn dat je ergens aan vastzit. Na afloop van een abonnementsperiode krijg je van ons bericht en op dat moment heb jij altijd zelf de keus om weer een nieuw abonnement af te sluiten.

Vital Supply Met onze abonnementen hoef jij je niet druk te maken om jouw eigen voorraad collageen. Wij regelen dat namelijk voor jou!

Vital Supply, de keuze voor jou!

Er zijn dus vele voordelen aan onze abonnementen. Is, naast al deze voordelen, de aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou! Start nu net als vele andere met collageen van Vital-Supply

Maak hier je keuze uit de
abonnementen

Speciale actie! Bestel nu en…

Speciale actie! Bestel nu en…

Profiteer einde jaar van onze…

Profiteer einde jaar van onze…

Profiteer einde jaar van onze…

Profiteer einde jaar van onze…

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Over ons

Informatie

Volg ons op

Klantenservice

Openingstijden klantenservice:
09:00 – 20:00 uur

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat
over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066

Blijf op de hoogte

Veilig (achteraf) betalen met:
© Vital Supply 2022

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.