5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

VITAL SUPPLY
DE COLLAGEENEXPERT!

Opgericht uit overtuiging en enthousiasme voor het product collageen.

Ons verhaal

Oprichter Freddy Hoyng had zelf last van stijfheid in zijn enkels en handen ‘s ochtends bij het opstaan. Daarnaast herstelde hij maar langzaam na het sporten. Freddy (die toen in Costa Rica woonde) kwam het product Collagen Protein tegen en was verbaasd over de resultaten nadat hij 1,5 maand lang elke dag 10 gram door zijn koffie had gemengd.

Terug in Nederland bestelde hij rechtstreeks bij de fabriek een zak van 20 kg. Dit ging snel door toen zijn teamgenoten vroegen wat het witte spul was dat hij altijd gebruikte en het ook wilden hebben. Steeds meer mensen op de club vroegen naar zijn collageenpoeder en dat was voor Freddy het sein om er professioneel mee aan de slag te gaan.

Onze geschiedenis

In 2016 bracht Vital Supply als eerste puur collageen met vitamines op de markt in de Benelux. Door de samenwerking met Peptan, de grootste producent van collageen ter wereld, profiteerde Vital Supply van hun expertise, R&D, kwaliteitssystemen en netwerk en konden er direct grote stappen worden gezet.

Inmiddels is Vital Supply dé collageen eiwitexpert met innovatieve collageen producten op de Europese markt. Gelukkig hebben meer concurrenten zich bij ons aangesloten, en samen zorgen we ervoor dat de voordelen van collageen eiwit beter bekend worden bij het publiek. We zien dat steeds meer mensen overtuigd raken van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van dit unieke eiwit.

Missie & visie

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN
Vital Supply wil bijdragen aan ieders kwaliteit van leven door het ontwikkelen van kwaliteitssupplementen met de focus op vitaliteit, mobiliteit en schoonheid.

HOE WE WERKEN en ONZE WAARDEN
We werken volgens onze kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, innovatie en enthousiasme. En daar mag je ons ook aan houden.

OVERTUIGING
Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied die overtuigd zijn van en enthousiast zijn over de werking van collageeneiwit.

Het team

Het team van Vital Supply bestaat uit enthousiaste mensen die met elkaar zorgdragen voor het kwalitatief hoogwaardige assortiment, de gebruiksvriendelijke website, het verzendklaar maken van de bestellingen, de customer service, en er gewoon zijn voor al jullie vragen en opmerkingen.  Het kernteam bestaat uit:

Freddy

Founder

Onze gezondheid is ons waardevolste bezit.

Lonneke

CUSTOMER SERVICE & SALES

Positief zijn betekent niet dat alles goed is. Het is het goede in alles zien!

Lucas

Webdevelopment

Doelen zijn dromen met een deadline