5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

VITAL SUPPLY
DE COLLAGEEN PROTEINË EXPERT!

Opgericht uit overtuiging en enthousiasme voor het product collageen eiwit.

Vital Supply

Ons verhaal

Oprichter Freddy Hoyng had zelf last van stijfheid in zijn enkels en handen als hij ‘s ochtends opstond. Daarnaast herstelde hij langzaam na het sporten. Freddy, die destijds in Costa Rica woonde, kwam het product Collagen Protein tegen en was verbaasd over de resultaten nadat hij 1,5 maand 10 gram in zijn koffie had gemengd. Terug in Nederland bestelde hij rechtstreeks bij de fabriek een zak van 20 kg. Dit ging snel door toen zijn teamgenoten vroegen wat het witte spul was dat hij altijd gebruikte en ook de zakjes collageen wilden hebben. Steeds meer mensen op de club vroegen naar zijn collageen eiwit poederzakjes en dat was voor Freddy het sein om professioneel aan de slag te gaan.

vital supply

Onze geschiedenis

In 2016 bracht Vital Supply als eerste puur Collageen met vitamines op de markt in de Benelux. Door samen te werken met Peptan, de grootste producent van collageen ter wereld, profiteerde Vital Supply van hun expertise, R&D, kwaliteitssystemen en netwerk en kon direct grote stappen zetten.

Inmiddels is Vital Supply dé collageen eiwitexpert met innovatieve collageen producten op de Europese markt. Gelukkig hebben meer concurrenten zich bij ons aangesloten, en samen zorgen we ervoor dat de voordelen van collageen eiwit beter bekend worden bij het publiek. We zien dat steeds meer mensen overtuigd raken van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van dit unieke eiwit.

Vital Supply

Missie & Visie

WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN
Vital Supply wil bijdragen aan ieders kwaliteit van leven door het ontwikkelen van kwaliteitssupplementen met focus op vitaliteit, mobiliteit en schoonheid.

HOE WE WERKEN ONZE WAARDEN
We leven volgens onze kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, innovatie en enthousiasme. En daar mag u ons ook aan houden.

Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied die echt overtuigd en enthousiast zijn over de werking van collageen eiwit.

Om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.