5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Levering & Retour

#1 Collageen Eiwit Expert  van Nederland

Levertijd & verzendkosten

Orders die voor 22:00 uur op werkdagen besteld worden, verzenden we dezelfde dag nog met onze nachtploeg. Normaal gesproken zou het dan de volgende dag in huis moeten zijn, maar we zijn natuurlijk altijd afhankelijk van de koeriers. Daar kan wel eens een vertraging oplopen.      

Zeker bij drukke periodes zoals feestdagen of Black Friday zijn wij afhankelijk van koeriers, dus dan is de kans groter dat we te maken krijgen met langere levertijden. We vragen hier begrip voor.   

Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden. In geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de dag erna verzonden. Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een email met een Track & Trace link.

Bestellingen boven de € 45,- worden in Nederland gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 45,- rekenen we in Nederland € 4,95.

Let op !
Vanwege gewijzigde regelgeving bij DHL, laat de vervoerder geen bericht meer achter op het moment dat het niet mogelijk was de bestelling te bezorgen en deze op een afhaallocatie voor je klaar ligt. Om heel veel heen en weer zenden te voorkomen, adviseren wij je dan ook om zelf de Track & Trace in de gaten te houden. Je bent dan altijd op de hoogte van de status van jouw zending. En -niet onbelangrijk – kun je zo snel mogelijk genieten van jouw aankoop!

Klachten en retourneren

Als je niet tevreden bent met een artikel dat je bij ons hebt aangekocht, dan heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.
We nemen alleen onbeschadigde / onaangebroken artikelen terug en gaan ervan uit dat je voorzichtig met de verpakking en de producten om zult gaan.

Retourneren

Als je het product wilt retourneren, stuur dan een email naar: service@vital-supply.com. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, aankoopdatum, het ordernummer van je bestelling, welk product(en) je wilt retourneren en een duidelijke beschrijving van de klacht of de reden van retourneren. 

We verzoeken je vriendelijk het ordernummer duidelijk op het pakketje te vermelden, zodat de retourzending door ons snel en eenvoudig verwerkt kan worden.
Retourzendingen kunnen alleen worden verwerkt wanneer je ze per e-mail hebt aangemeld.

Zodra we de producten goed hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken het bedrag terugstorten op jouw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneer het product naar het volgende adres:

Vital Supply
Ringdijk 378
2983 GS Ridderkerk

Klantenservice

Voor al uw vragen, stuur een email naar service@vital-supply.com. Wij zullen u dan zo snel mogelijk via de mail beantwoorden.

Openingstijden klantenservice:  09:00 – 17:00