5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Beste collageen supplement

De beste collageensupplementen


Vital Supply is opgericht door Freddy Hoyng, die zelf last had van verschillende klachten. Deze verdwenen nadat hij was begonnen met het nemen van collageensupplementen in poedervorm.

Door zijn eigen ervaring en enthousiasme kreeg hij veel vragen van mensen in de sportschool. Daarop besloot hij om zelf collageensupplementen te gaan verkopen.

De collageensupplementen van Vital Supply

Deze collageen supplementen zijn gemaakt van gehydrolyseerd collageen. Het voordeel daarvan is dat het collageen al voorverteerd is. Het lichaam kan het dus gemakkelijk opnemen en gebruiken om de afnemende aanmaak van collageen van het lichaam te compenseren.

Er zijn bij Vital Supply diverse mogelijkheden. Zo zijn er diverse collageensupplementen verkrijgbaar. Uiteraard verkopen ze gehydrolyseerd collageenpoeder, maar er zijn ook varianten waar bepaalde stoffen aan zijn toegevoegd:

  • vitamine C en D
  • vitamine C en kurkuma

Collageen poeder

De poeders zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. De smaken vanille en aardbei zijn daarnaast op smaak gebracht met stevia-extract. Collageen eiwitten zijn er ook in de smaken banaan en chocolade.

Daarnaast kun je kiezen uit een grote pot met collageenpoeder, maar zijn er ook sachets beschikbaar. Handig als je geen zin of tijd hebt om de gewenste hoeveelheid af te meten, maar ook voor op reis. Je hoeft alleen het aantal benodigde sachets mee te nemen in plaats van de hele pot.

Hoe gebruik ik het collageenpoeder van Vital Supply?

Het poeder is gemakkelijk door iedere vloeistof heen te roeren. Je kunt het door een glas water of thee mengen, maar ook door een smoothie of een schaaltje yoghurt.

Collageen capsules

Naast de poeders zijn er ook capsules beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk in 1 x door te slikken. In de maag valt onder invloed van de maagsappen de capsule uit elkaar en komt het poeder vrij. Als de maaginhoud vervolgens in de darmen komt kan het poeder gemakkelijk opgenomen worden.

Uiteraard kun je in de webshop precies bestellen wat je nodig hebt. Als je voor 12 uur ’s nachts bestelt krijg je de bestelling de volgende dag reeds thuis bezorgd. En als je niet tevreden bent kun je je geld terugkrijgen.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een abonnement voor 6 of 12 maanden te nemen. Je krijgt je bestelling automatisch iedere 3 maanden thuisbezorgd, de betaling gaat via automatische incasso. Bij deze abonnementen krijg je korting op de aanschafprijs wat het extra aantrekkelijk maakt.

Tot slotWe kunnen dus stellen dat Vital Supply een gevarieerd aanbod heeft van gehydrolyseerd collageenpoeder. Ze bieden de beste prijs en geen verzendkosten voor bestellingen boven de 45 euro. Het is dus voor consumenten de beste keuze om hun collageensupplementen te bestellen.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found