5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen peptan

Overzicht collageen hydrolysaat en aanverwante producten

EXTRA VOORDELIG MET

ABONNEMENTEN

Wanneer je ervoor kiest collageen supplementen te nemen zijn er vele opties. Door dit te doen gaat je huid er weer strakker uitzien. Het helpt je lichaam meer collageen aan te maken daar waar het dit uit zichzelf steeds minder gaat doen naarmate we allemaal ouder worden. Dat hoeft zeker niet gelijk een drama te zijn. Er zijn allerlei manieren om je lichaam te helpen met het aanmaken van collageen.

Dit begint al bij het nemen van de juiste voeding. Vis, vlees, zaden, noten, groenten en fruit werken allemaal stimulerend omdat ze collageen bevatten. Door qua voeding dus op te letten kun je al een heel eind komen. Het effect is echter nog beter wanneer je ook collageen supplementen in zult nemen. Dit is daarbij stukken makkelijker dan wanneer je het alleen uit je voeding moet halen. Zo is het beter te doseren en daarom makkelijker te bepalen hoeveel je moet nemen om precies de dagelijks aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen.

Veel supplementen zijn op basis van bijvoorbeeld rund. Dit geldt ook voor de collageen van Vital Supply. Deze bevat bovendien Peptan, oftewel de Rolls Royce onder de collageen poeders. Doordat Vital Supply een samenwerking heeft met Peptan kan dit verwerkt worden in de supplementen die gemaakt worden. Zo krijg je dus altijd de beste collageen supplementen bij Vital Supply met dank aan de kwaliteit van Peptan. Dan rest de vraag waarom Peptan dan wel de Rolls Royce onder de collageen poeders is. Uiteraard hebben we daar een antwoord op.

Waarom is deze collageen zo bijzonder?

Klinkt natuurlijk super, maar wat maakt Peptan dan wel zo bijzonder? De producten van Peptan zijn zogenaamde type I collageen peptiden. Dat houdt kort gezegd in dat ze identiek zijn aan de collageen die in de botten en de huid van het menselijk lichaam aanwezig is. De gehydrolyseerde vorm hiervan zorgt er daarbij ook nog eens voor dat het makkelijk opneembaar is en makkelijk om te verteren. Gehydrolyseerde collageen van Vital Supply met peptan heeft zodoende erg functionele eigenschappen. Het bestaat uit maar liefst 18 verschillende aminozuren, zoals onder andere hydroxyproline en glycine. Dit is waarop onze weefsels gebouwd zijn. Zo heeft peptan collageen allerlei voordelen voor je gezondheid die maar moeilijk in andere eiwitbronnen te vinden zijn.