Ontdek of collageen poeder iets voor jou is

Het gebruik van collageen poeder levert verschillende ervaringen op. Waar de één aanvankelijk nog wat wantrouwend tegenover het product staat, is het innemen ervan voor de ander elke dag een simpele routinehandeling. Wil jij weten of het collageen poeder van Vital Supply bij jou past? Lees verschillende ervaringen en bepaal het zelf. Omdat onze Hydrolyzed Collagen poeder zowel gebruikt wordt door topsporters als door mensen die een mooiere huid wensen, kunnen we jou een uitgebreid kijkje in de ervaringen met ons product bieden. Kortom, lees direct onderstaande collageen poeder ervaringen!

Lees de ervaringen van topsporter Sandy

Sandy is een gezonde vrouw in de 30. Ze heeft carrière gemaakt als thaibokser. Daarnaast werkt ze als docent bij Basic-Fit, is ze actief als OCR atleet en heeft ze deelgenomen aan het World Championship in Canada. Kortom, voor haar is het soepel en sterk houden van haar lichaam essentieel. Dat deed haar besluiten gebruik te maken van ons collageen poeder. “Begin 2017 ontdekte ik het collageen van Vital Supply. Ik had op social media wel eens gelezen dat het hulp zou kunnen bieden bij het sneller herstellen van je spieren. Zeker omdat ik aan wedstrijden mee doe, kan ik niet te lang wachten op het herstel. Daarnaast is het niet fijn om lang met spierpijn te blijven zitten. Ik kan me het nog heel goed herinneren. Het was in november 2016 dat ik mijn eerste marathon liep. Oh, wat had ik nog een lange tijd daarna last van spieren… Dit moet anders kunnen, besloot ik! En ik bestelde enkele potten collageen poeder van Vital Supply.”

 

Hoe Sandy snel herstelde na elke wedstrijd

“Nou, mijn ervaringen zijn zeer enthousiast! In mei liep ik de Rat Race in Engeland (32km, 200 obstakels). Maar ik had me ook ingeschreven voor de Iron Viking in Amsterdam (42km, 106 obstakels), die slechts twee weekjes later zou plaatsvinden! Dat bleek prima te kunnen met behulp van het extra collageen! Ik heb tussen die twee wedstrijden totaal geen last gehad van m’n spieren. Bovendien herstelde mijn lichaam heel goed en snel, waardoor ik voor de tweede wedstrijd weer helemaal in shape was. Wat voor mij natuurlijk ook heel belangrijk is, is dat het volkomen veilig en clean is. Er zitten geen stoffen in die ik als topsporter niet zou mogen gebruiken. Kortom, ik ben helemaal overtuigd en kan het iedereen aanraden. Voor mij hoort het nu gewoon bij mijn dagelijkse ritme. Elke avond doe ik een schepje collageen poeder in mijn thee!”

Voor Ton bleek collageen meer te doen dan zijn spieren herstellen

Ton, een actieve man in de 40, wilde erachter komen of er een manier is waarmee zijn spieren sneller kunnen herstellen. Hij is namelijk goed bedreven in zowel hockey als fitness. Ook hij kwam na een korte zoektocht bij Vital Supply terecht. “Na 2 maanden merkte ik dat ik na het sporten geen gevoelige spieren meer had. Ook kreeg ik beduidend minder last van blessures. Ik ben super tevreden met het collageen poeder van Vital Supply. Wat mijn ervaringen bovendien zo positief maakt, is dat het zo makkelijk in te nemen is. Ik schep dagelijks een lepeltje door m’n portie kwark of ik roer een schepje door m’n koffie. Super eenvoudig, maar met groot resultaat. Wat mij tot slot nog erg heeft verrast, is dat niet alleen mijn spieren versoepelen, maar dat ook mijn haar, huid en nagels een stuk gezonder en mooier zijn geworden!”

Ook positieve collageen poeder ervaringen na een hernia

Jeroen heeft een beetje dezelfde levensstijl als Ton. Hij is in de 40, doet aan hockey, fitness en houdt van fietsen. Het enige verschil met Ton, is dat Jeroen 2 jaar geleden een hernia heeft gehad. Zelfs nadat deze behandeld was, bleef hij veel last houden. Na elke hockeytraining had hij erg veel pijn aan zijn spieren, gewrichten en botten. “Iemand tipte mij op collageen-eiwit. Ik dacht ‘baat het niet, schaadt het niet’ en besloot het te proberen. Werkelijk, ik merk zo ontzettend veel verschil! Ik heb nauwelijks nog pijn. Elke ochtend roer ik een schepje door mijn thee. Heb ik intensief gesport? Dan volgt ‘s avonds nog een schepje. Vele hebben me al gewezen op dat ik weer zo veel enthousiaster op het veld sta! Iemand merkte zelfs op dat mijn kraaienpootjes een stuk minder zijn geworden!”

Dit kan collageen ook voor jou betekenen

Collageen is dé bouwsteen in elk lichaam. We maken deze eiwit niet voor niks zelf aan. Helaas vermindert deze aanmaak vanaf een jaar of 30 zeer drastisch. Daarom is het verstandig dit op een gezonde en verantwoorde wijze aan te vullen. Met onze collageen poeder dus! Collageen zorgt voor:

  • Sterke botten
  • Soepele spieren
  • Gezond kraakbeen
  • Flexibele gewrichten
  • Strakke en gehydrateerde huid

Dus niet alleen voor topsporters, maar ook voor mensen die niet meer zo tevreden zijn over hun huid, is ons product uitermate geschikt. Ben je benieuwd naar welke ervaringen jij opdoet met collageen poeder? Bestel het direct!

Zo neem je onze collageen poeder in

Het innemen van ons product is uiterst eenvoudig. Gebruik het meegeleverde maatlepeltje en schep één keer per dag één vol lepeltje in bijvoorbeeld een glas water, koffie, kwark, thee of soep. Doe dit 25 dagen lang en hou dan 5 dagen pauze. Zo kan je lichaam weer even resetten en wordt het niet immuun voor de toegevoegde eiwitten. Fijn om te weten, is dat onze collageen poeder aan de volgende eigenschappen voldoet:

  • Paleo proof
  • 100% Natuurlijk
  • Verrijkt met Vitamine C en D
  • Veilig en clean voor de topsport (NZVT)
  • Vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen

Hoeveel potten wil jij bestellen? Bekijk direct de mogelijkheden in onze webshop en bestel!

Creëer je eigen collageen poeder ervaringen!

Er is maar één manier om erachter te komen welke ervaringen met collageen poeder ook voor jou van toepassing zijn. Probeer het zelf! Bestel direct jouw gewenste hoeveelheid potten. Met vragen mag je bellen naar 06-31946565 of een mail sturen naar info@vital-supply.com. Deel vervolgens ook jouw collageen poeder ervaringen met ons en anderen!