5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Voor 23:59 besteld, binnen 1 werkdag in huis!

Collageen poeder kopen

Overzicht collageen poeder en aanverwante producten

EXTRA VOORDELIG MET

ABONNEMENTEN

Er zijn meerdere redenen aan te halen om ervoor te kiezen collageen supplementen te nemen. Wanneer je een bepaalde leeftijd bereikt maakt het lichaam namelijk, in tegenstelling tot daarvoor, steeds wat minder collageen aan. Dit begint meestal wanneer je een twintiger bent. Daarna wordt het heel geleidelijk steeds minder. Collageen supplementen nemen om de aanmaak hiervan te bevorderen is dus goed voor je uiterlijk en je algehele gezondheid. Door dit in je dagelijkse routine te verwerken help je jouw lichaam ook nog eens op tal van andere vlakken.

 

Waarop te letten bij het kopen van collageen?

Niet alleen zorgt voldoende collageen inname voor een strakkere, jongere huid, het is goed voor tal van andere zaken. Zo heeft het een positieve werking op je spieren, botten en spijsvertering. Voordelen alom dus. De redenen om voor collageen supplementen te kiezen zijn talrijk. Voordat je daarmee begint is het wel goed om te weten waar je allemaal op moet letten bij het kopen van collageen. Een aantal zaken op dit vlak is namelijk erg belangrijk. Probeer daarom altijd te kiezen voor een betrouwbaar product zonder ingrediënten die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt.

Het is altijd beter om te kiezen voor een gehydroyseerde versie van collageen. Hierdoor kan het namelijk makkelijker opgenomen worden door het lichaam. Wanneer het verrijkt is met vitamine-C en D is dat nog beter. De meeste soorten voeding die veel collageen bevatten hebben dit ook. Gehydrolyseerde collageen zoals bijvoorbeeld die van Vital Supply bevat dit allemaal. Bovendien heeft dit geen onnodige toevoegingen. Er zijn andere vormen van collageen beschikbaar, zoals pillen. Hiermee is het echter een stuk lastiger om aan je dagelijkse behoefte te raken, terwijl dit met gehydrolyseerde collageen veel makkelijker gaat. Je kunt het namelijk makkelijk tussendoor nemen met een glas water of kop thee.

 

Wat moet er niet in collageen zitten?

Mocht je een collageen supplement kiezen met extra ingrediënten, let er dan op dat deze bijdragen aan het versterken van de werking. Dit is het geval met de eerder genoemde vitamine C en D, maar bijvoorbeeld ook met magnesium en hyaluronzuur. In sommige soorten collageen zitten echter bestanddelen die een omgekeerd effect hebben. Dit zijn onder andere zoet- en smaakstoffen. Hiermee wordt de kans groter dat iemand last krijgt van vervelende bijwerkingen zoals maag- en darmklachten of allergische reacties. Laat dergelijke producten dus links liggen, want dit werk alleen maar averechts.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.