5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

De collageen eiwit expert

Health

New formula

Sports

Proteins+

Beauty

Vitamin D, E & C

Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit van het menselijk lichaam en vormt ongeveer 30% van je totale eiwitgehalte. Het zorgt voor de integriteit, elasticiteit en sterkte van de bindweefsels van je lichaam en behoudt zo de vorm en functie van je kraakbeen, spieren, botten en huid.

Dankzij collageen kan je beter bewegen, buigen en strekken. Het is als het ware de lijm van je lichaam. De aanmaak van collageen door je eigen lichaam neemt na je 25ste drastisch af.

Naarmate we ouder worden, en hoe meer stress we op ons lichaam leggen, hoe groter de negatieve impact op de  productie van collageen door je eigen lichaam.

Trending products

Founder Vital Supply

Freddy Hoyng

Ik vind dat gezondheid ons waardevolste bezit is’

Ik ben met Vital Supply gestart omdat ik enthousiast en volledig overtuigd raakte van de gezondheid bevorderende eigenschappen van Collageen. Voorheen was ik terughoudend over health producten, maar toen mijn klachten verdwenen nadat ik het zelf ging gebruiken wilde ik anderen er ook van overtuigen dat het een uitkomst kan zijn.

Ik vind dat gezondheid ons waardevolste bezit is, dus als ik mij ontferm over jouw gezondheid dan moet de kwaliteit van onze producten van topniveau zijn. Vital Supply werkt daarom ook met de beste partners, zoals Peptan die de Rolls Royce onder het collageen produceert en die wij verwerken in onze voedingssupplementen.

Ik vertrouw erop dat ik nog heel lang probleemloos kan bewegen en sporten in een comfortabel lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat het Collageen van Vital Supply mij daarbij kan ondersteunen. Fijn als ik jou er ook mee kan helpen.

Wil je meer weten over ons bedrijf, ons team en onze waarden lees dan de ‘over ons’ pagina.