Tover met collageen je huid weer in topkwaliteit

Ben je op zoek naar gehydrolyseerd collageen om je huid een prettige oppepper te geven? Bestel dan potten collageen poeder van Vital Supply. Het zorgt voor een gezonde, bewezen en veilige verjonging van je huid. Wij leggen je, als expert op het gebied van collageen, graag meer uit over dit lichaamseigen eiwit. Het houdt je gewrichten soepel, je botten sterk en je huid strak en stralend. Is dat wat je wenst? Kies dan voor onze verantwoorde oplossing. Bestel direct jouw gewenste aantal potten vol ons speciaal ontwikkelde gehydrolyseerd collageen voor je huid!

Zo draagt collageen bij aan verjonging van je huid

Elk lichaam maakt eiwitten aan, collageen genoemd. Deze stof geldt als dé bouwsteen van ons lichaam. Het creëert samenhang tussen onze bindweefsels en zorgt voor voldoende elasticiteit. Hierdoor blijven onze botten stevig, onze spieren soepel en onze huid strak en gehydrateerd. Ons lichaam vermindert echter al vanaf ons 25e à 30e levensjaar de aanmaak van dit lichaamseigen collageen. Met rimpels of een uitgedroogde huid als gevolg. Om dit te voorkomen, is het aan te raden de hoeveelheid collageen in jouw lichaam aan te vullen. Dit kan door onze collageen poeder in te nemen. Wat al helemaal fijn is, is dat onze Hydrolyzed Collagen de natuurlijke aanmaak van je eigen collageen ook nog eens stimuleert!

Belangrijke eigenschappen van Hydrolyzed Collagen poeder

Wij hebben Hydrolyzed Collagen dusdanig ontwikkeld dat het geldt als een complete eiwitbron. Het bevat maar liefst 18 aminozuren, waarvan Proline, Glycine en Hydroxyproline de helft van de inhoud aan aminozuren vertegenwoordigen. Vergeleken met de meeste producten op het gebied van verjonging van de huid, bezit onze collageen poeder een veel hogere concentratie van Proline en Glycine. Dit maakt ons product nutri-functioneel. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat ons gehydrolyseerd collageen voor je huid aan de volgende eigenschappen voldoet:

 • Paleo proof
 • 100% Natuurlijk
 • Verrijkt met Vitamine C en D
 • Veilig en clean voor de topsport (NZVT)
 • Vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen

Wij hebben ons gehydrolyseerd collageen precies zo gerealiseerd, dat je huid niet te weinig en niet veel eiwitten of vitaminen opneemt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een overschot. Het tekort wordt op een gezonde wijze en volledig in lijn met je eigen aanmaak aangevuld.

Houd deze innamecyclus aan voor je huid

Het kan even duren voordat je huid gewend is aan ons gehydrolyseerd collageen. Zoals met de meeste medicijnen en voedingssupplementen, zul je ook bij onze collageen poeder in de eerste maand niet direct verschil merken of zien. In de tweede maand zul je, bij dagelijkse inname, al wel merken dat je huid elastischer en gezonder begint te ogen en voelen. Vanaf dat moment raden we je aan na elke 25 dagen dat je onze poeder inneemt, een pauze van 5 dagen in te lassen. Deze innamecyclus zorgt er namelijk voor dat je lichaam geen tolerantie opbouwt voor ons Hydrolyzed Collagen. Zodra die tolerantie opgebouwd is, heeft het ingenomen collageen geen effect meer. Ook wordt je lichaam niet meer gestimuleerd voor de aanmaak van extra eigen collageen. Blijf dus niet non-stop ons product gebruiken, maar pauzeer elke cyclus 5 dagen.

Zo neem je het gehydrolyseerd collageen voor je huid in

Ons product kan ‘s ochtends vroeg, voor het slapengaan of bijvoorbeeld na sportactiviteiten worden ingenomen. Omdat het vrij neutraal van smaak is, kan het in verschillende vloeibare voedingsmiddelen en dranken opgelost worden. Denk aan water, thee, koffie, vruchtensap, yoghurt of soep. Als je een pot collageen poeder bij ons bestelt, leveren we automatisch een bijbehorend maatlepeltje mee. Elke pot bevat 250 gram poeder. De maatlepel is geschikt voor 10 gram. Op die manier kun je precies 25 dagen met één pot vooruit. In de volgende 5 pauzedagen heeft je lichaam de tijd om te ‘resetten’. Daarna neemt het weer optimaal het benodigde collageen op om het tekort aan te vullen.

Dit bestanddeel zorgt voor verjonging

Wat onze Hydrolyzed Collagen poeder zo bijzonder maakt, zijn de collageen-peptiden van Peptan®. Deze zijn 100% natuurlijk, volledig vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard voldoet dit product aan alle gestelde internationale voedsel- en kwaliteitsnormen. Omdat de collageen-peptiden van Peptan® zowel Kosher als Halal gecertificeerd zijn, is onze bewezen en betrouwbare poeder voor iedereen geschikt die het volgende wenst:

 • Sterke botten
 • Soepele spieren
 • Gezond kraakbeen
 • Flexibele gewrichten
 • Strakke en gehydrateerde huid

Zeker het gezond houden van de huid draagt enorm bij aan de verjonging van je gehele uitstraling. Je ziet en voelt al snel resultaat en oogt meteen een stuk stralender. Kortom, bestel meteen jouw gewenste aantal potten!

Onze bestelmogelijkheden voor gehydrolyseerd collageen voor de huid

Ben jij klaar voor een gezonde en veilige verjonging van je huid? Bestel dan bij ons jouw gewenste aantal potten. Probeer eerst één pot uit, of bestel er meteen meer. Dan zie je direct resultaat vanaf de tweede innamecyclus. Hoe meer potten je aan gehydrolyseerd collageen poeder voor de huid bestelt, hoe minder elke pot je kost. Bestel je 4 potten of meer? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Hierbij onze bestelmogelijkheden:

 • Per stuk
 • Per 3 (kwartaal stack)
 • Per 4 (4 maanden stack)
 • Per 6 (half jaar abonnement, in 2 leveringen)
 • Per 12 (jaar abonnement, in 4 leveringen)

Via onze gebruiksvriendelijke webshop bestel je in enkele eenvoudige klikken jouw gewenste hoeveelheid potten. Er is geen eenvoudigere manier om die gewenste verjonging van je huid te realiseren. En dat is niet het enige voordeel. Je versoepelt ook nog eens je spieren én je versterkt je botten met ons gehydrolyseerd collageen!

Bestel vandaag nog ons gehydrolyseerd collageen voor je huid

Ben jij klaar voor een gezonde en veilige verjonging van je huid? Vergeet die facelift. Haal die dikke laag make-up van je gezicht af. Kies voor ons Hydrolyzed Collagen! Plaats vandaag nog je bestelling via onze webshop. Heb je nog wat vragen? Dan kun je een mail sturen naar info@vital-supply.com. Je bent slechts enkele stappen verwijderd van verjonging. Bestel vandaag nog onze gehydrolyseerd collageen poeder voor de huid!