Last van blessures? Koop gehydrolyseerd collageen poeder!

Verzwik jij snel je enkels tijdens het hardlopen? Of heb je een schouderblessure die steeds weer opspeelt tijdens het zwemmen? Erg vervelend als je van sporten houdt. Misschien heb je al van alles geprobeerd: fysiotherapie, een verandering van dieet, massage… Maar wist je dat er soms meer nodig is om van gewrichtsklachten of een blessure af te komen? Misschien kan je wel wat extra eiwitten gebruiken. Eiwitten zijn erg belangrijk voor de conditie van onder andere je spieren en je botten. Eén eiwit in het bijzonder: collageen. Mensen van 25 jaar en jonger maken elke dag genoeg collageen aan om alles van binnen en van buiten goed te laten werken. Maar mensen boven die leeftijd kunnen wel wat hulp gebruiken, helemaal vanaf hun dertigste. Val jij in die leeftijdsgroep? Misschien is gehydrolyseerd collageen poeder dan iets voor jou!

Wat is gehydrolyseerd collageen poeder?

Gehydrolyseerd collageen poeder is gebaseerd op een dierlijk eiwit dat erg lijkt op ons eigen collageen. Er zijn meer soorten collageen, maar de variant waar we het hier over hebben heet Type 1 en is verantwoordelijk voor de gezondheid van je spieren, botten, haar en huid. Dat het gehydrolyseerd is, betekent dat het collageen wordt opgesplitst in kleinere ketens van aminozuren. Dit zorgt ervoor het collageen na inname makkelijker verteerd wordt, waardoor het beter wordt opgenomen in je lichaam. En dit is belangrijk, want zo zorgt ons product ervoor dat je heel snel voldoende eiwitten hebt om je spieren en botten goed te laten functioneren.

Zo zit ons poeder in elkaar

Eiwitten zijn opgebouwd uit een aantal aminozuren. We kunnen die niet allemaal zelf aanmaken. Dan moeten we ze dus uit onze voeding halen. Deze essentiële en semi-essentiële aminozuren halen we voornamelijk uit producten zoals vlees, vis en eieren. Dus wil je dat je immuunsysteem goed blijft werken en dat je spieren niet te snel moe worden? Dan moet je focussen op je innamen van deze aminozuren. En dat is dus precies wat wij ook doen bij gehydroliseerd collageen. Dit poeder bevat 18 aminozuren, en de concentratie van sommige aminozuren in ons product is 10 tot 20 keer hoger dan te vinden is in andere eiwitbronnen. Hiermee bieden wij dus een unieke concentratie van eiwitten aan waarmee het collageen in je huid, haar en spieren sterk zal toenemen. Dus is het misschien tijd om iets van dat eiwit te kopen? Je kunt het bij ons online bestellen, dus je hebt het zo in huis!

Wat voordelen van gehydroliseerd collageen poeder

Gehydrolyseerd collageen poeder:

  • Is 100% natuurlijk
  • Is uitgebreid getest
  • Gaat de veroudering tegen
  • Draagt bij aan soepele gewrichten
  • Maakt je botten sterker en je spieren soepeler
  • Is neutraal van smaak, goed oplosbaar

Verder is het vrij van conserveringsmiddelen, veilig voor topsporters en Paleo proof. Zoals je ziet, zorgen we ervoor dat ons product voor zoveel mogelijk mensen geschikt is. Dus bestel nu je eerste voorraadje Hydrolyzed Collagen in onze online webshop en wie weet zit jij binnenkort beter in je vel!

Waarom koop je gehydrolyseerd collageen poeder bij Vital Supply?

In Hydrolyzed Collagen van Vital Supply zit Peptan, één van de beste collageen peptiden. Het wordt in fabrieken geproduceerd die voldoen aan alle voedsel- en kwaliteitsnormen. Verder hebben wij regelmatig contact met de fabrikanten om er voor te zorgen dat alles nog voldoet aan onze standaarden. Je kunt dit product overal in Europa bestellen. Bovendien wordt het gratis bezorgd vanaf 4 potten. Verder kun je online een abonnement afsluiten, zodat je gehydroliseerd collageen poeder voor een half jaar of een jaar kunt uittesten. Hoe meer je in één keer bestelt, hoe meer korting je krijgt. Dus hoe lang geef jij Hydrolyzed Collagen een kans?

Waar je op moet letten bij het gebruik van gehydroliseerd collageen

Als je gehydrolyseerd collageen poeder een goede kans wilt geven, zul je even geduld moeten hebben. Wil je het eiwit kopen voor 1 maand en dan al resultaat zien en voelen? Dat zal waarschijnlijk niet lukken. Volgens ons onderzoek merk je in de tweede maand pas goed wat Hydrolyzed Collagen voor effect heeft op je lichaam. Het is echter niet de bedoeling dat je het eiwit elke dag gebruikt. Net als dat het soms belangrijk kan zijn om een pauze in te lassen bij het sporten, moet je bij dit middel soms ook even stoppen. Na 25 dagen dagelijks gebruik raden wij aan 5 dagen te stoppen. Dit geeft je lichaam de kans zich voor te bereiden op een nieuwe dosis collageen. Als je die 5 dagen niet stopt, raakt je lichaam te veel gewend aan de dosering en neemt het effect van het product af. Ben je bang dat je teveel van ons product in één keer binnenkrijgt? Dit zal niet gebeuren als je gewoon de meegeleverde maatlepel gebruikt. Als je daar een schepje mee afmeet, heb je precies genoeg aan één dosis voor die dag. Verder is het ook goed te weten dat je dit eiwitpoeder overal in kunt oplossen. Of het nu je eerste bakje koffie is of je kommetje yoghurt na het diner – Hydrolyzed Collagen lost overal goed in op. Je kunt het zelfs zonder problemen in een kom soep oplossen.

Te vaak klachten na het sporten? Bestel gehydrolyseerd collageen poeder

Het kan erg vervelend zijn als je steeds last hebt van klachten terwijl je je favoriete sport beoefent. En helemaal als je vroeger nergens last van hebt, en nu na het rennen overal last hebt van pijntjes. Maar, niet getreurd, dat is precies waar Vital Supply Hydrolyzed Collagen voor heeft ontwikkeld! Je kunt dit eiwitpoeder bij ons kopen waar en wanneer je maar wilt. Is nog niet alles duidelijk en wil je wat meer informatie van ons horen? Dan kun je ons altijd bellen op 06-31946565 of mailen naar info@vital-supply.com. Maar hebben we je voldoende overtuigd en ben je die gewrichtsklachten of bottenpijntjes helemaal zat? Kijk dan gauw in onze webshop welke aanbieding het best bij jou past en bestel je eerste hoeveelheid gehydrolyseerd collageen poeder.