Voel je het hele jaar goed, neem een gehydrolyseerd collageen shake!

Wanneer sport jij het liefst: in de winter of in de zomer? Of misschien juist in de lente? En waar komt dat door: de temperatuur, de kans op buien, de omgeving? Of merk je het ook aan je lichaam? Soms kan je ineens veel meer last krijgen van oude blessures of van je gewrichten. En dan kan het zijn dat je meer nodig hebt dan de doorsnee huismiddeltjes om van die pijn af te komen. Misschien is het wel tijd voor een gehydrolyseerd collageen shake. Wanneer heb je extra collageen nodig? Tot je 25ste maak je dagelijks genoeg collageen aan om je spieren en botten gezond te houden. Hoe ouder je echter wordt, hoe minder collageen je aanmaakt. Hoe merk je dit? Je huid wordt wat minder strak, je krijgt wat sneller spierpijn, of je zult ineens last krijgen van je enkels en knieën. Herken jij deze problemen? Probeer dan eens een shake met het Hydrolyzed Collagen poeder van Vital Supply!

Wat is gehydrolyseerd collageen?

Het woord collageen herken je misschien wel, omdat het populair is om rimpels tegen te gaan. Maar wist je dat het op nog veel meer plekken in ons lichaam belangrijk is om collageen te hebben? Het is namelijk een eiwit, ook wel Type 1 genoemd, dat er ook voor zorgt dat je haar gezond blijft, dat je botten stevig blijven en dat je spieren goed blijven werken. Gehydrolyseerd collageen lijkt erg op ons collageen, want het is ook een dierlijk eiwit. Dat het gehydrolyseerd is, betekent dat we dit eiwit hebben opgesplitst in eiwitten. Hierdoor kan het beter worden verteerd en opgenomen worden in je lichaam. Dit maakt onze gehydrolyseerd collageen shake perfect voor de sporter die wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Goede eiwitten in onze gehydrolyseerd collageen shake

Wist jij dat eiwitten goed voor je zijn vanwege de aminozuren die ze bevatten? Maar dat sommige belangrijker zijn dan andere? Die belangrijke aminozuren zitten in vlees, vis en eieren – in dierlijke producten. Het is dus belangrijk dat je dit soort producten eet om je gewrichten en spieren goed hun werk te laten doen. Maar we weten dat de aanmaak van collageen, waar je eiwitten voor nodig hebt, afneemt als je ouder wordt. Ondanks wat je eet. En daar heeft Vital Supply iets op bedacht: het dagelijks drinken van een gehydrolyseerd collageen shake. Het poeder dat wij hier voor hebben gemaakt, Hydrolyzed Collagen, heeft 18 belangrijke aminozuren. Het bevat hierdoor 10 tot 20 keer meer eiwitten dan bijvoorbeeld een gehaktbal. Als je ons eiwitpoeder koopt voor het maken van je dagelijkse shake, zul je merken dat dit je spieren veel sneller laat herstellen van een work-out.

Enkele voordelen van gehydrolyseerd collageen

Gehydrolyseerd collageen:

  • Is goed oplosbaar in een shake
  • Is vrij van conserveringsmiddelen
  • Draagt bij aan soepele gewrichten
  • Maakt je botten sterker en je spieren soepeler
  • Is 100% natuurlijk
  • Is uitgebreid getest
  • Heeft toegevoegde vitamine D en C voor extra ondersteuning

Verder is ons product neutraal van smaak. Iets wat ideaal is als je een gehydrolyseerd collageen shake wilt maken. Ook is het veilig voor topsporters en Paleo proof. Dit eiwitpoeder is dus voor heel veel mensen geschikt om te gebruiken. Dus ben jij benieuwd of Hydrolyzed Collagen iets kan doen voor jouw spier- en gewrichtsklachten? Bestel dan gauw je eerste voorraadje in onze online winkel!

Een gehydrolyseerd collageen shake is zo gemaakt

Je kunt ons eiwitpoeder overal in oplossen, zowel in hete of koude dranken, maar ook in dikkere vloeistoffen. Dus roer het door je kopje thee, je kwark of meng het eens door een kom soep: alles is mogelijk! Omdat het een neutrale smaak heeft, kun je het ook gewoon toevoegen aan water of melk. Even shaken om het goed op te lossen en klaar! Verder leveren we een maatlepel bij ons poeder, zodat je precies genoeg gehydrolyseerd collageen toevoegt aan je shake voor één dosis. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je te veel van het poeder per dag gebruikt.

Waarom koop je gehydrolyseerd collageen bij Vital Supply?

Hydrolyzed Collagen bevat Peptan, één van de beste collageen peptiden. De stof wordt in fabrieken geproduceerd die voldoen aan alle voedsel- en kwaliteitsnormen. Verder is Peptan ook kosher en halal gecertificeerd. Je hoeft dus nooit te twijfelen aan de kwaliteit van jouw shake. Ook handig om te weten: Hydrolyzed Collagen is overal in Europa te bestellen. Je kunt bij ons een abonnement afsluiten, zodat je bijvoorbeeld 6 maanden lang shakes kunt maken. Verder geniet je van korting als je een grote hoeveelheid in één keer bestelt. Voor hoe lang wil jij Hydrolyzed Collagen bestellen?

Gebruiksaanwijzing voor de gehydrolyseerd collageen shake

Wil je ons product gaan gebruiken, maar twijfel je erover hoe lang je het wilt uittesten? Uit onderzoek is gebleken dat je gehydrolyseerd collageen het beste een paar maanden kunt gebruiken. In de eerste maand is de werking namelijk nog beperkt. In de tweede maand zul je pas echt een verschil merken. Wil je dat ons eiwitpoeder optimaal werkt? Lees de gebruiksaanwijzing dan goed. Het is de bedoeling dat je 25 dagen lang dagelijks een gehydrolyseerd collageen shake maakt, waarna je 5 dagen geen shake neemt. Als je dit niet doet, dan raakt je lichaam te veel gewend aan de eiwitten en wordt de werking minder.

Een sportblessure? Let’s shake it up!

De poeders voor Vital Supply zijn zeer geschikt voor de sportende, actieve mens. Wij willen namelijk graag iedereen zo lang en gezond mogelijk in beweging houden. Ongeacht de leeftijd. Wil jij lekker kunnen blijven bewegen, zonder pijn of klachten? Koop dan gauw ons Hydrolyzed Collagen en ga er weer tegenaan! Let’s shake it up! Heb je nog wat vragen over ons product? Dan kun je ons altijd bellen op 06-31946565 of mailen naar info@vital-supply.com. Ben je enthousiast geworden? Bezoek dan snel onze webshop en bestel je eerste voorraad potten met gehydrolyseerd collageen.