5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

BEAUTY

THE BEAUTY FROM WITHIN

Een mooie huid aan de buitenkant heeft een gezonde basis nodig aan de binnenkant. Je huid en haar zeggen veel over wie je bent, over je levensstijl, leefomgevingen, voeding en huidverzorging.

De buitenste laag van de huid beschermt ons tegen ultraviolette (UV) straling, schadelijke chemicaliën en infecties. Dermis is de veel dikkere tweede huidlaag. Hier vind je collageen. Collageenvezels in de dermis bieden de infrastructuur voor elastine, dat de elasticiteit van de huid behoudt, en voor hyaluronzuur om vocht vast te houden.

Veroudering vindt hier plaats voordat het zichtbaar is op het oppervlak. Haar bestaat voor 65-95% uit eiwitten. Met het ouder worden kunnen haarvezels verzwakt worden, waardoor ze breekbaarder worden en minder glanzend lijken.

WAAROM COLLAGEEN?

Beauty from within
Collageen wordt al langer in de cosmetica gebruikt in crèmes, maar vele klinische studies wijzen uit dat het positieve effect beduidend beter is als je het oraal inneemt.

Rimpelvermindering
Als we jong zijn wordt er voldoende collageen gemaakt om de huid stevig en soepel te houden.
Vanaf ons 25e levensjaar wordt er steeds minder collageen aangemaakt en helaas is dat de oorzaak van het ontstaan van rimpels. Zonder aanvulling produceren we gemiddeld 25% minder collageen op 40-jarige leeftijd dan in onze jeugd, en op 60-jarige leeftijd produceren onze lichamen een schokkend 50% minder collageen.

Verbetering van de huidhydratatie
Van onze collageen is aangetoond dat het niet alleen de collageendichtheid van de huid verhoogt, maar ook het vochtgehalte. Onderzoeken tonen aan dat de hydratatie met 8% toeneemt na 8 weken.

Zorgt voor een stevige huid
Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit, dat onderdeel is van ons bindweefsel. Het zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van onze huid. Ons bindweefsel bestaat voor 70% uit collageen. Na een Beauty behandeling kan je huid sneller herstellen.