5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

SPORTS

ONDERSTEUN JE LICHAAM MET DE JUISTE SUPLEMENTEN

Veel sporters focussen zich vaak alleen op hun spieren en conditie en vergeten daarbij de gezondheid van hun gewrichten en botten. Niche4health focust zich bij de ontwikkeling van de
collageensupplementen juist op een goede balans tussen die 4 aspecten. Het is belangrijk om blessures en slijtage te voorkomen.

Met een uniek aminozuurprofiel bevatten Collageenpeptiden – een puur eiwit – hoge niveaus van de aminozuren glycine, hydroxyproline, proline, alanine en arginine wat specifieke sportvoordelen biedt
die verband houden met herstel en ondersteuning van het bindweefsel en spieren.

Of je nu een amateursporter of een professional bent, als je jezelf tot het uiterste wilt drijven, moet
je zowel op fysiek als mentaal niveau werken. Je zal je levensstijl hierop hebben aangepast en om je lichaam te ondersteunen zoek je de juiste supplementen.

Vital Supply kan jou helpen om jouw doelen te verwezenlijken.

DOELEN

Sneller & beter herstellen

Herstel tijdens de post-trainingsfase is net zo belangrijk als de training zelf, want dit is wanneer voedingsstoffen die zijn verbruikt tijdens de productie van energie worden aangevuld samen met het herstel van spierschade. Consistentie en snelheid zijn de sleutelwoorden. Supplementen zijn voedingsstoffen in geconcentreerde vorm met een ultrasnelle absorptie-tijd, waardoor ze van onschatbare waarde zijn tijdens de herstelfase, wanneer het lichaam het meest ontvankelijk is.

Opbouwen van spiermassa

Dit proces vereist een intensief discipline voor fitness en gewichtheffen. Het geheim van succes is om je training te combineren met een passende calorie- en eiwitinname. Dit zorgt ervoor dat je voldoende energie en kracht hebt tijdens je trainingsdiscipline, evenals een dieet om spierherstel en spiergroei te ondersteunen. De hoeveelheid extra voedingsstoffen die je nodig hebt is heel specifiek, afhankelijk van je lichaamsgewicht en type training. Eiwitsupplementen zijn daarom een van de beste opties om jouw doel te bereiken.

Weerstand & mentale concentratie

Dit zijn twee factoren die niet kunnen worden genegeerd als je je sportprestaties wilt verbeteren. Door jezelf te wijden aan je training, je levensstijl hierop aan te passen en je lichaam met de juiste supplementen ondersteunen geeft jou de energie en stimulatie om te voldoen aan de eisen van trainingen en wedstrijden.

Afvallen

Slechts één methode werkt: een geleidelijk en persoonlijk dieetplan is de enige veilige manier om langdurige resultaten te garanderen. Voordat je aan een dieet begint, moet je je strategie als volgt bepalen:

o Stel samen met je arts of voedingsdeskundige een calorietekort vast
o Bereken je macronutriënten en volg je afgesproken voedselplan
o Train regelmatig
o Ondersteun uw dieet met de juiste eiwitsupplementen om uw doel eerder en met blijvende resultaten te bereiken

Mocht je specifieke vragen hebben dan helpen we je graag verder. Stuur een mail
naar info@vital-supply.com.