De oplossing bij pijn aan gewrichten of botten

Heb je last van reuma, artritis of ernstige pijn aan je gewrichten of botten? Dan is het verstandig te kiezen voor de producten van Vital Supply. Wij zijn gespecialiseerd in collageen. Onze voedingssupplementen, op basis van collageen, hebben een zeer positieve werking op je botten, spieren, gewrichten en huid. Ze vormen daarmee een ideale ondersteuning als je last hebt van bijvoorbeeld reuma of artritis. Benieuwd naar wat collageen voor jou kan betekenen? Plaats direct een bestelling en verlicht de pijn aan je gewrichten en botten, veroorzaakt door bijvoorbeeld reuma of artritis.

Wat is collageen precies?

Collageen is een eiwit. Eiwit is de belangrijkste bouwsteen van ons lichaam. Het realiseert elasticiteit en samenhang van bindweefsels. Deze weefsels zijn te vinden in je botten en gewrichten, maar ook in je huid. Elk mensenlichaam maakt collageen aan. Helaas neemt de aanmaak hiervan drastisch af na gemiddeld je 30e levensjaar. Dit kan ernstige gevolgen hebben zoals slijtage, blessures, reuma en artritis. Wij verwerken precies de juiste hoeveelheid collageen in onze producten. Dit eiwit wordt eenvoudig opgenomen door je lichaam. Het heeft een belangrijke rol als aanvulling op het tekort, maar stimuleert ook je eigen natuurlijke aanmaak van extra collageen.

Hier bestaan onze producten uit

Al onze producten hebben Hydrolyzed Collagen als basis. Deze complete eiwitbron bevat 18 aminozuren. Hiervan vertegenwoordigen Proline, Glycine en Hydroxyproline 50% van de totale aminozuur inhoud. Omdat de concentratie van Proline en Glycine 10 tot 20 keer hoger is dan in andere eiwitten, beschikken onze producten tegen reuma en artritis over nutri-functionele eigenschappen die ontbreken in vele andere eiwitbronnen. Onze producten zijn verder:

 • Paleo proof
 • 100% Natuurlijk
 • Verrijkt met Vitamine C en D
 • Veilig en clean voor Topsporters (NZVT)
 • Vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen

Dit maakt onze producten voor iedereen geschikt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om de hoeveelheden aan vitaminen en eiwitten. Onze producten zijn zo afgestemd dat elk lichaam precies de juiste hoeveelheid aan eiwitten en vitaminen opneemt om een eventueel tekort aan te vullen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een overschot aan bepaalde stoffen.

Houd deze innamecyclus van onze producten tegen reuma en artritis aan

Zoals bij veel medicijnen en voedingssupplementen het geval is, duurt het even voordat onze producten volledig aanslaan op jouw reuma en artritis. Je zult ondervinden dat de resultaten de eerste maand nog beperkt zijn. Echter, bij dagelijks gebruik merk je vanaf de tweede maand al minder pijn aan je botten en gewrichten. Merk je vanaf dat moment verbetering? Dan raden wij je aan de volgende innamecyclus te hanteren: 25 dagen ‘op’ en 5 dagen ‘af’. De reden hiervoor is dat je lichaam op deze manier geen tolerantie opbouwt voor het ingenomen collageen. Zou dit namelijk wel het geval zijn, dan verminderen de effecten en voelt je lichaam zich niet meer gestimuleerd extra collageen aan te maken. Door een korte pauze in te lassen, stoom je je lichaam als het ware weer klaar voor een nieuwe boost aan eiwitten.

Hoeveel moet ik per dag innemen?

Onze potten collageen poeder zijn ingericht volgens bovenstaande innamecyclus. Elke pot bevat 250 gram. Wij vragen je elke dag 10 gram (dat is één afgestreken maatlepel) in te nemen. Zo heb je precies voldoende voor 25 dagen. De benodigde maatlepel ontvang je automatisch bij je bestelling. Na één pot start je met de 5 dagen pauze. Tijdens die pauze ‘reset’ je in feite je lichaam. Je lichaam verliest dan de eventuele opgebouwde tolerantie. Zo is je lichaam weer helemaal gereed voor een optimale opname bij een nieuwe cyclus. Onze producten kunnen het beste voor het slapengaan of juist in de ochtend ingenomen worden. Na het sporten is ook mogelijk. Bepaal zelf waar je het poeder in op laat lossen. Water, koffie, thee, vruchtensap, yoghurt, soep: alles is mogelijk. Omdat onze poeders vrij neutraal van smaak zijn, kunnen ze vrijwel overal mee gemengd worden.

Onze bestelmogelijkheden

Afhankelijk van de hoeveelheid pijn die je aan je gewrichten en botten hebt, kun je bij ons precies de door jou benodigde hoeveelheid collageen poeder bestellen. Omdat onze producten ervoor zorgen dat jouw tekort aan collageen voldoende opgevangen wordt, heb je na verloop van tijd een stuk minder last van reuma en artritis. Al enig idee hoeveel potten je wilt bestellen? Hoe meer potten je bestelt, hoe voordeliger het voor je wordt. Wij verkopen onze potten in de volgende hoeveelheden:

 • Per stuk
 • Per 3 (kwartaal stack)
 • Per 4 (4 maanden stack)
 • Per 6 (half jaar abonnement, in 2 leveringen)
 • Per 12 (jaar abonnement, in 4 leveringen)

Hoeveel potten denk jij nodig te hebben? Plaats direct je bestelling in onze webshop en help jezelf van die pijn aan je botten en gewrichten af. Leven met reuma of artritis wordt met onze poeders een stuk plezieriger!

Maak kennis met ons werkzame bestanddeel

Ons Hydrolyzed Collagen poeder is vervaardigd met Peptan®. Dit merk overtreft de hoogste internationale voedsel- en kwaliteitsnormen. De premium collageen-peptiden die dit merk ontwikkelt zijn 100% natuurlijk, veilig en vrij van conserveringsmiddelen en additieven. Bovendien is Peptan® Kosher en Halal gecertificeerd. Dankzij de toevoeging van deze kwalitatieve collageen-peptiden, dragen onze producten bij aan:

 • Soepele spieren
 • Gezond kraakbeen
 • Soepele gewrichten
 • Sterke en flexibele botten
 • Een strakke en gehydrateerde huid

Daarnaast zorgen de eiwitten in onze poeders ervoor dat je spiermassa groeit en in stand wordt gehouden. Ook wordt de normale vorming van lichaamseigen collageen en de werking van je gewrichten, huid, spieren en botten gestimuleerd. Ben jij al overtuigd?

Beperk de pijn van reuma of artritis

Heb je genoeg van de pijn die artritis of reuma je geeft? Kies dan voor ons Hydrolyzed Collagen poeder. De pijn aan je botten en gewrichten zal stukje bij beetje verminderen. Bestel direct jouw gewenste hoeveelheid potten vol collageen poeder. Heb je vragen? Bel naar 06-31946565 of mail naar info@vital-supply.com. Wij hebben de juiste producten voor je als je last hebt van reuma, artritis of pijn aan je gewrichten of botten.