5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

TOPSPORT

Vital Supply Collageen als enige NZVT proof

Vital Supply is de enige collageen aanbieder met NZVT-antidopingbatches. Wij als trouwe supporters van Topsport vinden het mooi bij te kunnen bijdragen aan de topprestaties die jullie leveren.   

Geselecteerde Vital Supply batches worden volgens een vast protocol bemonsterd en door bevoegde NZVT gecertificeerde laboratoria getest. Alle batches voldoen standaard aan de NZVT-normen door onze strenge kwaliteitscontrole die al begint bij de sourcing van de juiste ingrediënten. 

Zo kan jij je als Topsporter onbezorgd concentreren op je trainingen en wedstrijdresultaten. 

Vital Supply houdt nauwe banden aan met Papendal waar onze Collageen ook in de kantine geschonken wordt met sinaasappelsap. Vele Topsporters hebben de weg naar Vital Supply gevonden, meestal op advies van hun sportarts of voedingsdeskundigen.  

Waarom Collageen?

Veel sporters focussen zich vaak alleen op hun spieren en conditie en vergeten daarbij de gezondheid van hun gewrichten en botten. Niche4health focust zich bij de ontwikkeling van de collageensupplementen juist op een goede balans tussen die 4 aspecten. Het is belangrijk om blessures en slijtage te voorkomen.    Met een uniek aminozuurprofiel bevatten Collageenpeptiden – een puur eiwit – hoge niveaus van de aminozuren glycine, hydroxyproline, proline, alanine en arginine wat specifieke sportvoordelen biedt die verband houden met herstel en ondersteuning van het bindweefsel en spieren. Vital Supply kan jou helpen om jouw doelen te verwezenlijken.

Doelen

Sneller & beter herstellen
Herstel tijdens de post-trainingsfase is net zo belangrijk als de training zelf, want dit is wanneer voedingsstoffen die zijn verbruikt tijdens de productie van energie worden aangevuld samen met het herstel van spierschade. Consistentie en snelheid zijn de sleutelwoorden. Supplementen zijn voedingsstoffen in geconcentreerde vorm met een ultrasnelle absorptietijd, waardoor ze van onschatbare waarde zijn tijdens de herstelfase, wanneer het lichaam het meest ontvankelijk is.

Opbouwen van spiermassa
Dit proces vereist een intensief discipline voor fitness en gewichtheffen. Het geheim van succes is om je training te combineren met een passende calorie- en eiwitinname. Dit zorgt ervoor dat je voldoende energie en kracht hebt tijdens je trainingsdiscipline, evenals een dieet om spierherstel en spiergroei te ondersteunen. De hoeveelheid extra voedingsstoffen die je nodig hebt is heel specifiek, afhankelijk van je lichaamsgewicht en type training. Eiwitsupplementen zijn daarom een van de beste opties om jouw doel te bereiken.

Weerstand & mentale concentratie
Dit zijn twee factoren die niet kunnen worden genegeerd als je je sportprestaties wilt verbeteren. Door jezelf te wijden aan je training, je levensstijl hierop aan te passen en je lichaam met de juiste supplementen ondersteunen geeft jou de energie en stimulatie om te voldoen aan de eisen van trainingen en wedstrijden.

Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport

Het NZVT is een uniek systeem dat gezamenlijk is opgezet door sportorganisaties, producenten en leveranciers van voedingssupplementen. Door uitsluitend supplementen te gebruiken die onderdeel zijn van het NZVT-systeem krijgen sporters de grootst mogelijke zekerheid dat voedingssupplementen géén doping bevatten.