Zeer geschikt voor in de topsport

Ben jij actief in de topsport en begin je last van je gewrichten te krijgen? Zorg er dan voor dat je voldoende collageen in je lichaam hebt en aanmaakt. De poeders van Vital Supply helpen jou hier perfect bij. Wij zijn specialist op het gebied van collageen. Onze voedingssupplementen, met collageen als basis, werken zeer positief op je botten, spieren, huid en gewrichten. Wil jij je gewrichten soepel houden of juist verlost worden van pijn, veroorzaakt door bijvoorbeeld een blessure? Bestel vandaag nog een pot vol onze speciaal ontwikkelde collageen poeder. Dan zijn jouw gewrichten straks weer helemaal klaar voor de topsport!

Dit wil je weten over collageen

Collageen is een eiwit en vormt daarmee een zeer belangrijke bouwsteen van ons lichaam. Het zorgt voor samenhang en elasticiteit tussen onze bindweefsels. Overal in je lichaam vind je deze bindweefsels. Denk aan je botten, je haar, je huid en je gewrichten. In je lichaam zelf wordt al een behoorlijke hoeveelheid collageen aangemaakt. Echter, de aanmaak hiervan neemt vanaf je 30e levensjaar drastisch af. Zeker als je actief bent in de topsport, waarbij veel van je lichaam gevraagd wordt, kan je lichaam met grote tekorten aan collageen komen te zitten. Met pijn en blessures als gevolg. Door onze collageen poeder in te nemen, vul je een eventueel tekort aan eiwitten in je lichaam eenvoudig aan. Daarnaast stimuleert onze Hydrolyzed Collagen de natuurlijke aanmaak van extra eigen collageen.

Waarom kiezen voor onze Hydrolyzed Collagen poeder?

Hydrolyzed Collagen bevat als complete eiwitbron maar liefst 18 aminozuren. Proline, Glycine en Hydroxyproline vertegenwoordigen 50% van de totale inhoud aan aminozuren. De concentratie van Proline en Glycine is 10 tot 20 keer hoger dan in andere eiwitproducten voor de topsport. Hierdoor beschikken onze poeders over nutri-functionele eigenschappen die in vele andere eiwitbronnen ontbreken. Verder is Hydrolyzed Collagen:

 • Paleo proof
 • 100% Natuurlijk
 • Verrijkt met Vitamine C en D
 • Veilig en clean voor de topsport (NZVT)
 • Vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen

Je hoeft niet te vrezen dat je met onze poeders een overschot aan vitaminen of eiwitten in je lichaam krijgt. Wij hebben onze collageen poeders precies zo ontwikkeld dat elk lichaam precies de juiste hoeveelheid aan stoffen opneemt. Een eventueel tekort wordt op die manier perfect aangevuld. Gezond en volledig in lijn met je eigen aanmaak van bepaalde lichaamsstoffen.

Houd deze innamecyclus aan voor in de topsport

Het kan even duren voordat onze voedingssupplementen aanslaan. Je lichaam moet er immers eerst even aan wennen. Dit is vrijwel altijd het geval met medicijnen of supplementen voor gewrichten. De eerste maand zul je nog weinig zichtbare en merkbare resultaten opmerken. Blijf je het poeder echter dagelijks innemen? Dan bemerk je vanaf de tweede maand beduidend minder pijn en een soepeler gevoel in je gewrichten. Voor de topsport raden wij vervolgens de volgende innamecyclus aan: 25 dagen ‘op’ en 5 dagen ‘af’. Zo kan je lichaam geen tolerantie opbouwen voor het Hydrolyzed Collagen. Immers, zodra je lichaam ons poeder volledig tolereert, verminderen de effecten ervan. Ook zal je lichaam zich minder gestimuleerd voelen extra eigen collageen aan te maken. Las daarom na elke 25 dagen een korte pauze in van 5 dagen.

Wat neem ik per dag precies in?

Als je bovenstaande innamecyclus hanteert, dan heb je per maand voldoende aan één pot. In elke pot zit 250 gram collageen poeder. Het bijgevoegde maatlepeltje meet 10 gram. Als je elke dag één afgestreken maatlepel inneemt, dan heb je met één pot precies genoeg voor 25 dagen. Daarna houd je 5 dagen pauze om je lichaam te ‘resetten’. Je lichaam kan zichzelf dan klaarstomen voor een nieuwe eiwitkick. Neem ons product voor het slapen, bij het opstaan of na het beoefenen van je topsport in met water, koffie, thee, vruchtensap, yoghurt of bijvoorbeeld soep. Onze collageen poeder is vrij neutraal van smaak. Het kan daardoor met vrijwel alles gecombineerd worden.

Bestel de juiste hoeveelheid potten voor jouw gewrichten

Heb je pijn aan je gewrichten? Of wil je ze juist wat soepeler maken? Afhankelijk van jouw doel, bestel je bij ons eenvoudig jouw gewenste hoeveelheid potten. Al bij de tweede pot begin je verlichting en versoepeling te merken. Zo kun je voortaan optimaal genieten en de beste resultaten boeken in de topsport. Hoe meer potten je bestelt, hoe voordeliger de prijs is. Vanaf 4 potten is het bezorgen bovendien volledig gratis. Hierbij onze verschillende opties in hoeveelheden:

 • Per stuk
 • Per 3 (kwartaal stack)
 • Per 4 (4 maanden stack)
 • Per 6 (half jaar abonnement, in 2 leveringen)
 • Per 12 (jaar abonnement, in 4 leveringen)

Bezoek direct onze webshop en selecteer het aantal gewenste potten. Zo help jezelf op een bewuste manier van je gespannen of pijnlijke gewrichten af. Dat je daarnaast meteen je botten versterkt en je huid verstevigt, is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen in de topsport!

Hier zorgt het werkzame bestanddeel voor

Het meest werkzame bestanddeel van onze Hydrolyzed Collagen poeder is Peptan®. Deze collageen-peptiden zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, 100% natuurlijk, volledig veilig en vrij van conserveringsmiddelen en toevoegingen. Daarnaast staat Peptan® bekend als een belangrijke speler op het gebied van internationale voedsel- en kwaliteitsnormen. Tot slot is Peptan® zowel Kosher als Halal gecertificeerd. Kortom, kies ook voor deze bewezen en betrouwde collageen-peptiden en geniet straks van:

 • Soepele spieren
 • Gezond kraakbeen
 • Soepele gewrichten
 • Sterke en flexibele botten
 • Een strakke en gehydrateerde huid

In de topsport is het uitermate belangrijk dat je spiermassa op een gezonde wijze groeit en in stand wordt gehouden. Hier draagt onze collageen poeder optimaal aan bij. Net als dat het de werking van je gewrichten enorm ondersteunt. Kortom, bestel vandaag nog een aantal potten!

Houd je gewrichten soepel voor in de topsport

Wil jij zo goed en gezond mogelijk presteren in de topsport? Zonder dat je beperkt wordt door stugge of pijnlijke gewrichten? Maak dan gebruik van Hydrolyzed Collagen poeder. Eventuele pijn zal na verloop van tijd verminderen en je spieren functioneren een stuk soepeler. Bestel direct via onze webshop jouw gewenste hoeveelheid potten. Wil je eerst nog wat meer weten? Bel naar 06-31946565 of stuur een mail naar info@vital-supply.com. Met onze poeders houd je je gewrichten in optimale conditie voor het beoefenen van topsport!