5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Ons verhaal

Oprichter Freddy Hoyng kampte zelf in de ochtend bij het opstaan met stramheid in enkels en handen. Daarnaast herstelde hij langzaam na het sporten. Toentertijd woonachtig in Costa Rica, kwam Freddy in aanraking met het product Collageen eiwit en was hij verbijsterd over het resultaat na 1,5 maand 10 gram in zijn koffie gemengd te hebben. Terug in Nederland bestelde hij een 20kg zak direct bij de fabriek. Deze ging er snel doorheen omdat zijn teamgenoten vroegen wat toch dat witte spul was wat hij altijd gebruikte en de zakjes Collageen ook wilde hebben. Steeds meer mensen op de club vroegen naar zijn zakjes Collageen eiwit poeder en dat was voor Freddy het signaal om het professioneel aan te gaan pakken.

old-niche__1599853053_217.63.255.183

Geschiedenis

In 2016 was Vital Supply, destijds nog Niche4Health, de eerste die pure Collageen met vitamines op de markt bracht in de Benelux. Door een partnership aan te gaan met Peptan, de grootste producent van collageen in de wereld, profiteerde Vital Supply van hun expertise, R&D, kwaliteitssystemen en netwerk en konden er direct grote stappen genomen worden.

Inmiddels is Vital Supply uitgegroeid tot dé collageen eiwit expert met vernieuwende Collageen producten in de Europese markt. Er zijn gelukkig meer concullega’s bij gekomen en samen zorgen we ervoor dat de voordelen van Collageen eiwit steeds bekender wordt bij het grote publiek. We zien dat steeds meer mensen overtuigd raken van de gezondheid bevorderende eigenschappen van dit unieke eiwit.

Missie & visie

Waarom we doen wat we doen

Vital Supply wil met de ontwikkeling van kwaliteitssupplementen bijdragen aan ieders levenskwaliteit waarbij onze focus ligt op vitaliteit, mobiliteit en schoonheid.

Hoe we werken: onze waarden

We gedragen ons naar onze kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, innovativiteit en enthousiasme. En daar mag u ons ook op aanspreken.

Ons team bestaat uit professionals in hun vakgebied die ook echt overtuigd en enthousiast zijn over de werking van Collageen eiwit

old-niche__1599853053_217.63.255.183

Team

Freddy Hoyng

Founder

quote of socials

Freddy Hoyng

Founder

quote of socials

Freddy Hoyng

Founder

quote of socials