5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Vitaminen & Mineralen

Vitaminen & Mineralen

Vitaminen en mineralen voor een gezonde levensstijl.

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Speciaal voor onze allertrouwste klanten bieden we abonnementen aan! Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, zodat je nooit zonder Collageen zit. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger. Al onze abonnementen stoppen automatisch en vlak voordat jouw abonnement afloopt ontvang je een bericht dat het tijd wordt voor verlenging! Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk én ook nog eens goedkoper!

Naast de gezondheidsvoordelen levert een halfjaar abonnement je een voordeel op van 17,5% en een jaarabonnement zelfs 20%. Is de aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou!

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Wat zijn de symptomen van een vitamine D tekort

Je zult niet snel een tekort aan vitamine D hebben, maar het komt wel degelijk voor. Vooral bij mensen die in de zomer weinig buiten komen, mensen met een donkere huid en mensen die een veganistische levensstijl hebben. Bij deze laatste groep krijgen mensen te weinig vitamine D en D3 binnen via hun voeding. Maar wat zijn dan de symptomen van een tekort aan vitamine D? De meest voorkomende klachten zijn:

  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Bloedend tandvlees
  • Botontkalking
  • Spierzwakte
 

Herken je jezelf in bovenstaande symptomen? Raadpleeg altijd eerst een arts voordat je begint met het kopen van supplementen. Heb je een vitamine D supplement gekocht, houd je altijd aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Kun je teveel vitamine D binnenkrijgen?

Wanneer je een gezonde levensstijl hebt, regelmatig sport en veel buiten komt dan zul je in de praktijk niet snel teveel vitamine D binnenkrijgen. Je lichaam reguleert dit namelijk vanzelf. Slik je elke dag vitamine D of D3 terwijl je ook nog eens veel in de zon komt, dan loop je een risico dat je teveel vitamine D binnenkrijgt. Je dient je hoe dan ook de houden aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Hoeveel vitamine D heb je per dag nodig.

Over het algemeen geldt dat een volwassen persoon 10 microgram vitamine D nodig heeft. Sommige mensen zijn gebaat bij een hogere dosis, namelijk ouderen van 70 jaar, mensen met een donkere huid en mensen die weinig buitenkomen. In deze gevallen is een dosis van 20 microgram per dag aan te raden.

Over ons

Informatie

Volg ons op

Klantenservice

Openingstijden klantenservice:
09:00 – 20:00 uur

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat
over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066

Blijf op de hoogte

Veilig (achteraf) betalen met:
© Vital Supply 2022