5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Vitamines en Mineralen

Vitamines & Mineralen

De beste supplementen voor een optimale aanmaak van collageen

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Speciaal voor onze allertrouwste klanten bieden we abonnementen aan! Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, zodat je nooit zonder Collageen zit. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger. Al onze abonnementen stoppen automatisch en vlak voordat jouw abonnement afloopt ontvang je een bericht dat het tijd wordt voor verlenging! Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk én ook nog eens goedkoper!

Naast de gezondheidsvoordelen levert een halfjaar abonnement je een voordeel op van 17,5% en een jaarabonnement zelfs 20%. Is je aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou!

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Vitaminen & Mineralen​

Hét supplement van deze tijd is collageen. Misschien heb je hier al wel eens over gehoord, maar wat is collageen nu eigenlijk en wat doet het voor jouw huid en lichaam? Collageen wordt op natuurlijk wijze afgebroken door o.a. overmatig zonnen, alcoholgebruik, stress, toegevoegde suikers, roken. Het gebruik van vitamines en mineralen is dan van belang voor de aanmaak van collageen, zodat de huid van binnenuit zoveel mogelijk versterkt wordt. Zo zorgt Biotine voor glanzend, sterk haar en dit ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Magnesium heeft een gunstige invloed op vermoeidheid, behoud van de spierwerking, cel-vernieuwing en ondersteunt het algehele energieniveau. Belangrijk is het ook om te weten dat bijvoorbeeld vitamine C een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van collageen en bescherming van de huid tegen externe factoren.

Je kunt de huid natuurlijk van buitenaf verzorgen met een verzorgende crème, maar ook van binnenuit kun je de huid dus ondersteunen. Dit kan door vitamines uit voeding te halen, maar dat is niet altijd voldoende. Dan kun je er dus voor kiezen om supplementen te nemen die jou helpen aan een stralende huid en een gezond lichaam. Een eenvoudige manier om je huid en lichaam in een zo optimaal mogelijke conditie te houden!

Over ons

Informatie

Volg ons op

Klantenservice

Openingstijden klantenservice:
09:00 – 20:00 uur

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat
over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066

Blijf op de hoogte

Veilig (achteraf) betalen met:
© Vital Supply 2022