5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen in een crème of als voedingssupplement: wat is het verschil?

Een stralende huid

Collageen is een belangrijk onderdeel voor een stralende huid. Dat wist je waarschijnlijk al, niet alleen door een kijkje te nemen hier op de site van Niche 4 Health, maar ook door de verschillende reclames voor beauty producten en crèmes. In deze reclames hoor je regelmatig dat collageen een belangrijk ingrediënt is voor de crème. Bij Niche 4 Health kun je echter terecht voor collageen in de vorm van poeder, als voedingssupplement. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen collageen in een crème en in een voedingssupplement? Wij vertellen er graag meer over.

Collageen in een crème

Collageen is terug te vinden in veel verschillende beautyproducten, waaronder crèmes. Er wordt gezegd dat het rimpels laat verdwijnen. Echter is er geen bewijs dat collageen in een crème werkt tegen het verouderen van de huid op langere termijn. Dat komt omdat het collageen hiervoor in de huid zou moeten dringen. Echter zijn de moleculen van collageen te groot om ook werkelijk door de huid te kunnen. Ook zou het zich op deze manier niet kunnen binden aan de al aanwezige vorm van collageen in de huid. Collageen in een crème heeft echter wel een tijdelijk effect. Het verbindt namelijk water, waardoor de huid er stralender en steviger uitziet. Echter is dit effect dus niet permanent.

Collageen als voedingssupplement

Wanneer je een permanent effect wil van het collageen, zul je dus van binnenuit aan je uiterlijk moeten werken. Vandaar dat collageen ook als voedingssupplement te krijgen is. Ons lichaam maakt vanaf het 25ste levensjaar steeds minder collageen aan. Dit is vaak ook de oorzaak van rimpels. Door extra collageen in te nemen in de vorm van voedingssupplementen, verhoog je de collageen in je lichaam, en verminderen rimpels ook. Bovendien is het aangetoond dat extra collageen het vochtgehalte verhoogt en dat daarom de hydratatie van het lichaam toeneemt. Ten slotte verhoogt collageen de elasticiteit en stevigheid van de huid. Een nadeel van collageen in voedingssupplementen in vergelijking met de crèmes is echter dat het een tijd duurt voordat het effect zichtbaar is. Een crème heeft meteen effect, terwijl het resultaat van het nemen van voedingssupplementen pas na ongeveer 8 weken zichtbaar is. Echter blijft het effect van de voedingssupplementen dus wel veel langer te zien.

Bestel eenvoudig online!

Wil jij ook een permanent mooiere huid en het ontstaan van rimpels verminderen? Probeer dan de voedingssupplementen van Niche 4 Health! Je bestelt ze eenvoudig hier voor de laagste prijs via onze website. Wanneer je dit doet voor 23:59, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld gewoon terug. Voor vragen of advies kun je ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 030-2271066 of door een mail te sturen naar service@niche4health.nl. Bestel vandaag, en krijg ook een prachtige, stralende huid met de collageen voedingssupplementen van Niche 4 Health!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found