5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

De voordelen van collageen voor jouw haar en nagels

Collageen, belangrijk voor jouw haar en nagels

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in ons lichaam en speelt in vele lichaamsvezels een belangrijke rol. Dit geldt eveneens voor jouw haar en nagels. Nagels, haren en huid worden vaak gezien als barometer van je gezondheid. Heb je bijvoorbeeld veel last van haaruitval, broze nagels of huidaandoeningen, dan kan het zijn dat je onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Wat betekent collageen voor jouw haar en nagels? In dit blog van Vital Supply vertellen we je hier graag meer over!

Wat doet collageen voor je haren?

Uit onderzoek is gebleken dat collageen een belangrijke rol speelt in het aanmaken van haarfollikels. Dit zijn haarzakjes waaruit haren groeien. Door de aanwezigheid van collageen herstellen de haarzakjes sneller. Een andere manier waarop collageen jouw haargroei ondersteunt is doordat deze stof rijk is aan glycine. Dit is een aminozuur wat de basis vormt voor mooi, gezond haar. Door collageen als supplement te gebruiken en te kiezen voor collageen poeder, krijgt je lichaam een extra dosis glycine binnen. Deze dosis zorgt er op haar beurt weer voor dat de haargroei vanuit je lichaam wordt gestimuleerd. Met andere woorden, collageen zorgt ervoor dat jouw haar: beter groeit, meer volume en lengte krijgt, minder snel uitvalt en zelfs meer gaat glanzen.

Wat doet collageen voor je nagels?

Collageen levert ook vele voordelen op voor je nagels, die worden gehaald uit de bouwstoffen van collageen. Uit onderzoek is gebleken dat collageen zorgt voor een verbeterde conditie van de nagels. Nagels groeien sneller bij een inname van collageen en vertonen hierdoor minder nagelbreuken. Nagelbreuken zijn veelal een teken van een slechtere conditie van de nagels. Ook zorgt een inname van collageen voor minder broze nagels. Oftewel, collageen zorgt ervoor dat jouw nagels sterker worden, minder broos zijn en bovendien sneller groeien.

Maak kennis met ons collageen poeder

Het goede nieuws is dat Vital Supply het beste collageen poeder verkoopt. Wil je sterkere nagels en mooi, glanzend haar, dan is ons collageen poeder een ware uitkomst. Het poeder is gemakkelijk in te nemen met een kop koffie of een ander drankje. Na inname zal het collageen van binnenuit haar werk doen, met als resultaat mooi haar en prachtige nagels! Wil je graag meer informatie? Neem dan direct contact op met Vital Supply! Wij beantwoorden graag al je vragen omtrent collageen en collageen poeder.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found