5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

De lekkerste smoothie met collageen? Ontdek ons recept

Smoothie met collageen, voor een stralende huid van binnenuit

Vital Supply heeft voor jou de ideale smoothie met collageen samengesteld. Deze bevat groenten, fruit en uiteraard ons geweldige collageen poeder. Met onze smoothie krijg jij een stralende huid van binnenuit, door de unieke eigenschappen van onze gekozen ingrediënten. Ben je benieuwd naar ons geweldige recept? Lees dan snel verder en ga aan de slag in de keuken!

Het recept

Onze smoothie bevat broccoli, spinazie, avocado, citroen, peterselie, appel, gember, mango en komkommer. Hoeveel je hiervan in je smoothie gebruikt is geheel aan jou, maar zorg er wel voor dat je de producten gelijkmatig verdeeld voor het beste effect. Waarom hebben wij juist voor deze combinatie van ingrediënten gekozen? Wij hebben de redenen hieronder, per ingrediënt, voor je opgesomd.

Komkommer

Deze groente zit barstensvol mineralen en werkt hydraterend voor je huid. Komkommer bestaat namelijk voor 95% uit water. Ook houdt komkommer jouw bindweefsel sterk en gezond. Schil de komkommer niet alvorens je deze in de smoothie doet, want de schil bevat vele goede eigenschappen.

Broccoli

Broccoli staat bekend om haar geneeskrachtige eigenschappen. Om hier optimaal profijt van te hebben, kun je de broccoli het beste zo rauw mogelijk eten. Door deze rauw aan je smoothie toe te voegen, zorg je dat de goede eigenschappen hiervan bewaard blijven. Je proeft de rauwe broccoli smaak niet in de smoothie, doordat diverse ingrediënten vermengd worden.

Spinazie

De spinazie in de smoothie zorgt voor een goed werkend immuunsysteem en is daarmee supergezond. Vandaar dat dit ingrediënt niet mocht ontbreken.

Avocado

Avocado zorgt ervoor dat goede vetten tot ons genomen worden, gezien avocado alleen enkelvoudige onverzadigde vetten bevat. Hierdoor verbetert jouw huid fors. Ook is avocado een romige toevoeging aan de smoothie, wat deze heerlijk te drinken maakt.

Gember

Ook gember mag niet ontbreken in onze smoothie vanwege haar goede eigenschappen. Deze wortel remt namelijk ontstekingen en is daarmee zeer goed voor jouw spijtvertering. Het kalmeert je maag en neemt een opgeblazen gevoel weg.

Mango, peterselie, appel en citroen

Mango staat bekend om het zorgen voor een goede huid- en haarconditie. Peterselie werkt genezend en citroen en appel staan bekend om het leveren van veel vitamine C.

Collageen poeder

En als laatste, ons geweldige collageen poeder! Roer dit door jouw smoothie heen, zodat jouw huid en lichaam extra ondersteund worden van binnenuit. Het collageen poeder heeft een fijne structuur, waardoor deze gemakkelijk ingenomen kan worden met een smoothie of koffie/thee.

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found