5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Collageen poeder

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Speciaal voor onze allertrouwste klanten bieden we abonnementen aan! Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, zodat je nooit zonder Collageen zit. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger. Al onze abonnementen stoppen automatisch en vlak voordat jouw abonnement afloopt, ontvang je een bericht dat het tijd wordt voor verlenging! Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk én ook nog eens goedkoper!

Naast de gezondheidsvoordelen levert een abonnement je een voordeel op tot zelfs 20% korting! Is de aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou!

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Beste collageen poeder

Er zijn veel aanbieders op de markt die collageen poeder aanbieden. Vital Supply is in Nederland de eerste webshop die collageen poeder verkoopt, destijds onder de naam Vital Supply. Door deze jarenlange ervaring durven we wel te stellen dat wij de beste collageen poeder verkopen. Onze ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en doorstaan alle strenge eisen. Dit merk je snel als je ons collageen poeder gebruikt, het is vrijwel geur- en smaakloos en lost perfect op.

Gehydrolyseerd collageen poeder

Wat is collageen? Collageen is vorm van eiwit dat onder andere wordt onttrokken uit dierlijk eiwit. Ons gehydrolyseerde collageen poeder is afkomstig van grasetende runderen. Door hydrolyse worden de eiwitten als het ware opgeknipt is losse aminozuren, ook wel peptides genoemd. Voordeel hiervan is dat het zeer snel wordt opgenomen door je lichaam.

Collageen poeder met vitamine C

Voor een optimale opname en werking is ons gehydrolyseerde collageen poeder verrijkt met vitamine C en vitamine D. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren en botten.

Collageen poeder kopen

Ben je op zoek naar het beste collageen poeder? Bij Vital Supply ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit collageen. Niet alleen verkopen we gehydrolyseerd collageen poeder, maar hebben ook collageen poeder met vegan eiwit, collageen capsules en zelfs een collageen drink. Heb je vragen over welk poeder het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Klantenservice

Openingstijden klantenservice:
09:00 – 20:00 uur

Heeft u een vraag die uitsluitend gaat
over de levering/bezorging van uw bestelling, bel dan +31 (0)30 227 1066

Blijf op de hoogte

Veilig (achteraf) betalen met:
© Vital Supply 2022