5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Een vergelijking tussen verschillende soorten collageen poeder

Kies het juiste collageen poeder

Het lijkt wel of je ze tegenwoordig overal kunt kopen. Potten met collageen poeder. Zelfs bij de spotgoedkope prijsvechters kun je voor een appel en een ei een pot collageen poeder kopen. Maar is dat wel verstandig? Wij geven je graag in een inkijkje in de wereld van de potten collageen poeder.

Ontdek hoe groot de verschillen zijn

Uiteraard claimen wij dat het collageen poeder van Vital Supply zich in positieve zin onderscheidt van andere merken. Maar wij begrijpen ook heel goed dat jij deze claim aangevuld wilt zien met enkele overtuigende argumenten. Daarom nemen we je graag even mee in de wereld van de collageen poeders. Wil jij soepele gewrichten, een stralende en strakke huid en sterke botten? Volg dan onderstaande om te voorkomen dat je straks een verkeerd product in huis haalt. Naast dat de gewenste resultaten uitblijven, kan zo’n product namelijk juist schade aanbrengen. Denk aan een tekort aan benodigde eiwitten, vitaminen, suikers en vetten. Lees verder om te ontdekken waar je op moet letten als je op zoek bent naar goed collageen poeder.

Ga niet blind op loze beloftes af

Koop sowieso geen potten collageen poeder van een onbekend merk of met een label waar je niks van kan maken. Je wilt immers weten wat je koopt. Maar ook labels vertellen je niet alles. Elke producent van collageen poeder claimt het: met dit product vul je een eventueel tekort aan eiwitten aan. Zo’n uitspraak alleen is echter niet meer dan een reclameboodschap. Je wilt meer weten. Kijk daarom naar de ingrediëntenlijst. Ons collageen poeder bestaat uit maar liefst 18 aminozuren. Voor ongeveer 50% maken Hydroxyproline, Proline en Glycine hiervan deel uit. De concentratie van de twee laatstgenoemde aminozuren is bovendien 10 tot 20 keer hoger dan in andere eiwitproducten. Kortom, waar andere collageen poeders vast wel iets aan eiwit bevatten, staan onze poeders bekend als complete eiwitbronnen.

Ga voor de perfecte verhouding

Ok, je hebt gecontroleerd of het collageen poeder van een bewezen merk afkomstig is. Check. Je hebt de ingrediëntenlijst gelezen en je bent erachter gekomen dat de pot niet vol zit met zinloos poeder met een smaakje. Check. De volgende stap is controleren of de verhouding van de ingrediënten perfect is. In onze potten zit een nauwkeurig afgestemde verhouding van kwalitatief hoogstaande collageen-peptiden van Peptan®. Deze natuurlijke stoffen zorgen ervoor dat jouw lichaam vlot en compleet veilig de extra eiwitten tot zich neemt. Ook zorgt ons collageen poeder ervoor dat jouw lichaam gestimuleerd wordt zelf meer collageen aan te maken. Kortom, geen loze beloftes, geen nietszeggende ingrediënten, maar een echt, goed product. Bestel direct ons collageen poeder!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found