https://vital-supply.com
5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Elke dag collageen poeder nemen? Ontdek hier waarom!

Het nut van collageen poeder

Je lichaam bestaat voor wel 30% uit collageen en komt als eiwit dan ook het meeste voor in het bindweefsel van je huid, organen en gewrichten. Collageen zorgt voor meer stevigheid en structuur in je lichaam. Ieder mens heeft baat bij voldoende inname van collageen. Vooral ouderen, sporters, zwangeren, mensen die een lichamelijk zware baan hebben of mensen die zojuist herstellende zijn van een zware operatie. Om je lichaam optimaal te versterken, kun je het beste iedere dag collageen poeder nemen. Ben je benieuwd wat de voordelen van collageen poeder zoal zijn? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Sterkere nagels en handen

Heb je vaak last van afgebroken nagels of veel haaruitval? Collageen poeder maakt je haar en nagels weer sterk en glanzend. Je haar zal sneller groeien dan voorheen. En als je voor lang haar aan het sparen bent, is dit zeker een voordeel!

Dag rimpels, striae en cellulitis

Wist je dat anti-rimpelcrèmes eigenlijk helemaal niet werken? Deze crèmes bevatten wel collageen, maar smeren werkt niet tegen huidveroudering, striae of cellulitis. Wil je echt je rimpelvorming tegengaan, dan zul je collageen poeder in moeten nemen. Alleen via deze weg wordt collageen opgenomen in je lichaam en heb jij er straks profijt van!

Versterking van je botten, kraakbeen en gewrichten

Naarmate de ouderdom intreedt, zullen je gewrichten, botten en kraakbeen ook stijver worden. Door collageen poeder aan je dagelijkse voedselinname toe te voegen, zul je niet snel last krijgen van klachten. Eventuele klachten zullen dan zelfs sterk afnemen.

Herstelling van je darmwand

Is er een beschadiging aan je darmwand? Dan is collageen zeker een goede optie. Collageen zorgt namelijk voor het herstel van je darmwand. Heb je regelmatig oprispingen of maagzuur? Ook dan is collageen een uitkomst. Neem je collageen in, dan worden je slijmvliezen hersteld en zul je minder gauw last krijgen van brandend maagzuur.

Makkelijk op te nemen

Collageen poeder is vrij gemakkelijk opneembaar. Je kunt het gewoon samen met je koffie of smoothie innemen. Al binnen 30 minuten wordt het collageen opgenomen door je lichaam. Daar kan het direct zijn werk doen. De belangrijke bestanddelen glycine, lysine en proline zorgen voor geheel nieuwe cellen in je lichaam.

Collageen, een echte uitkomst

Zoals je gelezen hebt, bevat collageen allerlei mooie voordelen voor je lichaam. Ben jij ook benieuwd naar wat collageen jou te bieden heeft? Begin dan vandaag nog met het innemen van collageen!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found

Om je de beste ervaring op onze website te kunnen bieden, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.