5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden

Hoe vaak moet ik collageen poeder innemen?

Collageen inname, hoe veel en hoe vaak gebruik je dit?

Overweeg jij je natuurlijke collageenspiegel op orde te brengen met behulp van Vital Supply collageen poeder? Heel erg verstandig. Met dit natuurproduct zorg je ervoor dat jouw eigen eiwitten op een gezonde en verantwoorde manier worden aangevuld en aangemaakt. Twijfel je alleen een beetje over of je de frequentie van de inname wel bij kunt houden? Maak je geen zorgen. Wij leggen je alvast graag uitvoerig uit hoe het zit met de inname van ons collageen poeder.

Neem de tijd

Waar wij voor staan, is op een gezonde en verantwoorde manier je lichaam fit, sterk en vitaal houden. Daarom hebben wij ons product dusdanig ingericht, dat je lichaam er op een zorgvuldige manier aan kan wennen. Wij doen niet aan crashen of cold turkey acties. Dit geldt ook voor de inname. Je hoeft ons product maar één keer per dag in te nemen. Doe dit op een moment dat het jou het beste uitkomt. Voor het slapengaan bijvoorbeeld, tijdens het ontbijt of na een inspannende trainingssessie. Omdat we slechts werken met één inname per dag, zullen de resultaten in de eerste maand nog niet heel erg merkbaar zijn. Maar vanaf de tweede merk merk, zie en voel je al snel resultaat! Je lichaam heeft dan namelijk een bepaalde collageenspiegel opgebouwd die past bij jouw lichaam en levenswijze.

Kies voor een structurele inname van het collageen poeder

Zodra jouw lichaam gewend is aan ons collageen poeder, raden we je de volgende inname cyclus aan: 25 dagen aaneengesloten 1 portie collageen poeder, waarna je vervolgens 5 ons collageen poeder juist niet inneemt. Herhaal deze cyclus daarna weer. Dus 25 dagen wel, 5 dagen niet, en ga zo door. De reden voor deze pauze is dat we niet willen dat je lichaam er een tolerantie voor opbouwt. Immers, dan reageert je lichaam er niet meer op, wordt het niet meer gestimuleerd extra collageen aan te maken en ben je terug bij af. Door 5 dagen te stoppen met het innemen van collageen poeder, wordt je lichaam daarna weer ‘gereset’ als je weer begint met de inname. Zo bemerk je elke keer weer een optimaal resultaat!

Bestel jouw gewenste aantal potten

Denk je dat het lastig is die cyclus bij te houden? Nee hoor, wij hebben namelijk onze potten precies ingericht op deze cyclus. Omdat elke pot 250 gram bevat, passen er precies 25 dagen van porties van 100 gram in. Je aan de juiste frequentie houden, is dus helemaal niet moeilijk. Ben jij inmiddels overtuigd van ons collageen poeder? Bestel dan 3 potten, om te ontdekken wat collageen poeder voor jouw lichaam, gezondheid en vitaliteit kan betekenen!

Trending producten

Onze meestverkochte producten op dit moment, ontdek het zelf en bestel.

No products found