5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

5/5

Uitstekend (9.6 uit 229 beoordelingen)

Gratis verzending vanaf €45,-

Profiteer van bundelkorting tot 15%

Beauty & Wellness

Beauty & Wellness

Collageen producten voor glanzend haar, een stralende huid en sterke nagels

Beste keuze; beauty collageenpoeder van…

Box met 25 sachets met…

Zeer gebruiksvriendelijke verpakking voor thuis…

Deze unieke eiwitsamenstelling is ontwikkeld…

Deze unieke eiwitsamenstelling is ontwikkeld…

Deze unieke eiwitsamenstelling is ontwikkeld…

Speciale actie! Bestel nu en…

Vitamine D3 2000ie draagt bij aan een normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van spieren, botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D3 een rol bij de celdeling. Vitamine D3 zorgt voor de opname van calcium uit je voeding.
12,00
Box met 25 sachets met elk je dagelijkse dosering van 10 gram Hydrolyzed Collagen. Zeer gebruiksvriendelijke verpakking voor thuis en tevens makkelijk mee te nemen in je tas of koffer. Mocht je een paar dagen op reis gaan dan heb je meteen een makkelijke ‘travel kit’ en neem je net zoveel zakjes mee als je op reis gaat. Ons product is: √  Hoogste kwaliteit √  Verrijkt met Vitamines √  Vrij van Conserveringsmiddelen √  Paleo proof
26,65
Zeer gebruiksvriendelijke verpakking voor thuis en tevens makkelijk mee te nemen in je tas of koffer. Mocht je een paar dagen op reis gaan dan heb je meteen een makkelijke ‘travel kit’ en neem je net zoveel zakjes mee als je op reis gaat. Ons product is: √  100% Natuurlijk √  Verrijkt met Vitamine C en D √  Vrij van Conserveringsmiddelen  &  Toevoegingen √  Paleo proof
1,25

Met onze abonnementen heb je alle voordeel in de hand.

Speciaal voor onze allertrouwste klanten bieden we abonnementen aan! Wij zorgen ervoor dat je de producten steeds tijdig in huis hebt, zodat je nooit zonder Collageen zit. Daarbij is het voor jou ook nog eens voordeliger.

Al onze abonnementen stoppen automatisch en vlak voordat jouw abonnement afloopt, ontvang je een bericht dat het tijd wordt voor verlenging! Dus lekker overzichtelijk, super makkelijk én ook nog eens goedkoper!

Naast de gezondheidsvoordelen levert een abonnement je een voordeel op tot zelfs 20% korting! Is de aandacht voor jouw schoonheid en gezondheid ‘a way of life’, dan is een abonnement bij Vital Supply dé keuze voor jou!

Collageen bestellen: wat is het beste collageen supplement?

Omdat veel mensen collageen willen gebruiken, rijst al snel de vraag op welke manier je dit het beste kunt doen. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om de aanmaak van collageen door het lichaam een handje te helpen. De makkelijkste is misschien wel door goed op je voeding te letten. Verschillende soorten vlees, voedingsmiddelen met zwavel en bepaalde groenten en fruit bijvoorbeeld, helpen om meer collageen aan te maken. Het is echter niet reëel om te denken dat je louter door je dieet te veranderen dit kunt oplossen. Wanneer je continue hetzelfde moet eten heeft dat trouwens ook weer andere nadelen. Daarom zijn er verschillende supplementen die je kunnen helpen.

Gehydrolyseerd collageen poeder bestellen

Het beste collageen supplement om voor te kiezen is gehydrolyseerd poeder. Het collageen van Vital Supply bevat Vitamine C en D. Dit zit ook in de meeste voeding die de aanmaak van collageen stimuleert, waardoor het je lichaam dus goed weet te helpen. Dat het lekker makkelijk is om collageen in te nemen is daarbij een enorm pluspunt. Zo zul je niet eens doorhebben dat je collageen in poedervorm neemt, en kun je het aan allerlei soorten voeding of dranken toevoegen.

Trending Blogs

Lees onze blogs met praktische informatie, lekkere recepten en meer …

Beauty & Wellness

Collageen is een onmisbaar element in de strijd tegen huidveroudering en een stram lichaam. Je kunt het collageen-niveau op peil houden door de inname van collageensupplementen. Het zorgt voor een mooie en stevige huid met minder rimpels en fijne lijntjes en het voorkomt een stijf en weinig soepel lichaam. Door collageen te nemen, blijf je er fris en jong uit zien in een comfortabel lichaam en willen we dat niet allemaal?

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.